Нахапав вже 10+ просрочок)

• Автор теми Автор теми Bablomyt25
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 1K

Bablomyt25

Форумчанин
Дописи
52
Реакції
34
Бали
878
Bablomyt25 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Просрочки ще невеликі від 5 до 20 днів в таких МФО : бистрозайм 8 днів, ваша готівочка 5 днів, качай гроші 18 днів, дінеро 11 днів, сос кредит 6 днів, кешбері 5 днів, укр позика 14 днів, кредит каса 6 днів, МОНЕЙ24 5 днів, кредит лайф 5 днів, кредит ап 5 днів, єврогроші 10 днів, форза 7 днів. Телефон розривається) але я стільки їм віддав , що мені байдуже на всі їхні байки. Хотів у вас запитати в нацком варто вже писати на таких малих просрочках? Чи краще най більше нащьолкає , а потім вже писати ?

Просрочки ще невеликі від 5 до 20 днів в таких МФО : бистрозайм 8 днів, ваша готівочка 5 днів, качай гроші 18 днів, дінеро 11 днів, сос кредит 6 днів, кешбері 5 днів, укр позика 14 днів, кредит каса 6 днів, МОНЕЙ24 5 днів, кредит лайф 5 днів, кредит ап 5 днів, єврогроші 10 днів, форза 7 днів. Телефон розривається) але я стільки їм віддав , що мені байдуже на всі їхні байки. Хотів у вас запитати в нацком варто вже писати на таких малих просрочках? Чи краще най більше нащьолкає , а потім вже писати ?
Юристы форума советуют сначала писать запрос в мфо чтобы договор предоставили а потом уже в нацком

Если не ошибаюсь, вчера уже поднимался этот вопрос и на сколько я помню, юристы советуют писать сначала запрос в МФО и по результатам уже в нацком. Лично я никому ничего не писала.

юристы советуют писать сначала запрос в МФО
1574641610870.webp

Ну я вот поки 4 звернення відправив вчора через сайт, чекаю, може порадують чим, бо багато начитав ,що допомогли їм)

Знайшли вже мого тата його другу жінку і маму цієї жінки)))

Ну вы правильно написали.. все ихние байки... Зачем тогда вообще что то отдавали, если сразу поняли что это байки?? или не сразу?
Юристы форума советуют сначала писать запрос в мфо чтобы договор предоставили а потом уже в нацком
А договоры то они и не предоставляют, если онлайн займ. А как по закону значится, нет договора нет займа.
Знайшли вже мого тата його другу жінку і маму цієї жінки)))
Ну найти они то найдут.. а толку?? Напишите заявление в кибер полицию.. опишите ситуацию.. это 182 статья и 23 статья и так же 28 статья которую они нарушают. А так же 15я статья пункт 5, закона защиты прав потребителей.. Да им вообще не платить ничего пошли они в очко после всего того что они творят.

Я пробивав номери , то ваша готівочка і сос
Ну вы правильно написали.. все ихние байки... Зачем тогда вообще что то отдавали, если сразу поняли что это байки?? или не сразу?

А договоры то они и не предоставляют, если онлайн займ. А как по закону значится, нет договора нет займа.

Ну найти они то найдут.. а толку?? Напишите заявление в кибер полицию.. опишите ситуацию.. это 182 статья и 23 статья и так же 28 статья которую они нарушают. А так же 15я статья пункт 5, закона защиты прав потребителей.. Да им вообще не платить ничего пошли они в очко после всего того что они творят.
Поняв не зразу, багато років платив, дуже багато платив

Звісно писати вже....але пишіть через урядову так трошки швидше розглядають і додавайте скріни оплати пролонгацій поможливості...і хоч дзвінками небудуть надоїдати...

Звісно писати вже....але пишіть через урядову так трошки швидше розглядають і додавайте скріни оплати пролонгацій поможливості...і хоч дзвінками небудуть надоїдати...
Ну я на пару написав через онлай звернення на сайті , а там прикріпити нічого не можна

Ну я на пару написав через онлай звернення на сайті , а там прикріпити нічого не можна
Я писала на сайті то місяць глухо..а через урядову по першому мфо через 2тижні була відповідь..і відповідь приходить і на електронку і в кабінет на урядовій...
Ну і файли можна прикріпити

автор, ничем вам нацком не поможет и не надейтесь на них. меняйте номер, закрывайте соц сети и перетерпите какое то время претензии от родни. дальше легче будет

Та не варто нікому нічого писати.
Якщо припруться під двері (що малоймовірно), то викликати поліцію.
І якщо є повістка в суд, то треба йти, не варто ігнорувати. Але обов'язково перевірити,чи це дійсно повістка, чи калами намальований папірчик.
А так писати... Думаю, марна трата часу та паперу.

Назад
Угорі