Нах... вони дають гроші?

• Автор теми Автор теми Искатель
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 3K
Сьогодні взяв 15!!! кредит в МФО((( Таке відчуття наче жабу з'їв!( Плюс 13 тис. треба покласти на кредитку Привату! Загалом 40-50 тис. боргу!!! Навіть страшно підраховувати!( І це десь за півтора роки. А почалось все з Привату... На роботі скоротили, потрібні були гроші терміново, підвищив кредитний ліміт і зняв декілька разів. Потім потрібно було розраховуватися з Приватом і тут ...... я взнав, і на свою біду скористався послугою МФО!!!((( А далі ви і самі все знаєте! Тепер сиджу і думаю, от нах.... треба було лізти в це болото!!!??? Я не жаліюсь, просто хочу з кимось поділитись. Кажуть повинна бути своя голова на плечах, згоден, але на мою думку держава має врегулювати дану сферу, щоб не давати можливості людям влазити в таке гівно, а цім конторам вгамувати апетити. Прострочень ще немає, але я вже на межі))) Всім дякую за увагу!
Та Тримайтесь пройде головне читайте форум більше не беріть нічого В вас 15 мфо а вмене 27 і нічого живу І вам раджу зупинитися Удачі вам

Форум вам в помощь....
Денег побольше заработать?)
Дяку
Та Тримайтесь пройде головне читайте форум більше не беріть нічого В вас 15 мфо а вмене 27 і нічого живу І вам раджу зупинитися Удачі вам
Дякую) 27????? І ще дають???

Привіт, Миколка! Сядь на стільчик бо впадеш. У мене 32 МФО гівна і рік+1 місяць просрочки. :dash1:ПроЛОХації рулять :metal:
Добре, що лежав)))
У
Ні вже давно не дають я в прострочках з 11 2019 і нехочу вже ніяких кредитів.. я вже поняв це все... А ще і банки є
..
У мене в підвалі теж банки є)

Не в обиду)

Уже знакомлюсь)

Значит ещё есть куда двигаться) Мне после 14 отказы пошли, потом дали) одни сказали что 200 грн на 10 дней могут дать, долго смеялся) Спс за совет, но у меня планы другие)
С дохлой овцы брал бы и 200 гр.На пиво.А планы какие?Поинтересуюсь...

Вы еще оцените....Таких друзей и врагов не надо. :sarcastic: :sarcastic::acute:
Люблю цікаві знайомства)
Обговорювати закатки.
Все ж краще,ніж МФО...
Я подумаю)
С дохлой овцы брал бы и 200 гр.На пиво.А планы какие?Поинтересуюсь...
Закрыть все долги и в лес сокровища искать)

Миколка, ох,смішки,смішками,але зупиніться брати в лівому кармані і класти в правий карман,брати в правому і класти їм в лівий і заганяти на саме дно боргової ями...
Виходьте на прострочення,нічого страшного і смертельного в цьому немає,як бачите ми всі тут живі і здорові,ще й шуткуємо часом :prankster:
Всі вони з часом пропонують тіло,або тіло+%до прострочення,а чи захочете Ви платити,то з часом для себе вирішете.
І скажу Вам по секрету,що зараз дивно виглядає той,хто немає займу в МФО.

Миколка, ох,смішки,смішками,але зупиніться брати в лівому кармані і класти в правий карман,брати в правому і класти їм в лівий і заганяти на саме дно боргової ями...
Виходьте на прострочення,нічого страшного і смертельного в цьому немає,як бачите ми всі тут живі і здорові,ще й шуткуємо часом :prankster:
Всі вони з часом пропонують тіло,або тіло+%до прострочення,а чи захочете Ви платити,то з часом для себе вирішете.
І скажу Вам по секрету,що зараз дивно виглядає той,хто немає займу в МФО.
Якби так, але якщо серйозно напрягає те що можуть по знайомим дзвонити і т.д. Моя репутація коту під хвіст(

Ну а что им остаётся делать, сами подумайте. Те у кого хорошая кредитная история те берут у самых раскрученых контор типа манивео, динеро и файна готивка.. А как выживать шарашкам типа монетки, микрокеш, лоани мистер мани и прочая билиберда которых находят только заядлые должники на кредитной игле.. ?

Ну
Ну а что им остаётся делать, сами подумайте. Те у кого хорошая кредитная история те берут у самых раскрученых контор типа манивео, динеро и файна готивка.. А как выживать шарашкам типа монетки, микрокеш, лоани мистер мани и прочая билиберда которых находят только заядлые должники на кредитной игле.. ?
Ну а как выживать? Грядки полоть)

Назад
Угорі