Нах... вони дають гроші?

• Автор теми Автор теми Искатель
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 3K
На
Главное нормально все рассказать и приподнести! Объясните как надо реагировать на звонки!И вообще нет никакой гарантии что они найдут всех и все!
Надеюсь до этого не дойдет) Надежда умирает последней))))

Я от полю. І нічо... І все єсть, і закатки в тому числі. Інколи на роботу ходжу в вільний від городини час... Зараз правда напряжніше навчальний рік почався все не встигаєш. За репутацію свою не переживайте. Ті хто вас добре знає ті не повірять в слово звонілок з трубки, а ті хто повірить то з тими вам не по дорозі. МФО такий собі фільтр вашого оточення. Якщо немає як закривати ці МФО зараз, копіть гроші щоб закрити за тіло, якщо звісно буде бажання після всього що вони будуть робити. Живіть як жили. МФО це не проблема. Це тимчасові затрати.
Хороші слова . Це правда що з часом все стане на свої місця. Це як та перевірка
по життю ці мфо

І у мене є. І вони теж не мають відношення до моїх МФО. І вони це прекрасно розуміють. І посилають їх куди подалі.
Справа не в тому) проїхали
Хороші слова . Це правда що з часом все стане на свої місця. Це як та перевірка
по життю ці мфо
Сумно, чому всі майже пишуть, що це така собі перевірка і т.д. і т.п. Перевірка чого, для чого і який її практичний результат???? Це самонавіювання щоб себе заспокоїти чи приховування чогось іншого в собі чи намагання чогось іншого про що писати не буду?

В мене десь 200 тисяч, на мфо взагалі забив їх 17 в мене. На приватбанк теж забив, дзвонить зараз реструктизацію пропунує. Буду мабуть суд чекати і так забагато вже виплатив.

В мене десь 200 тисяч, на мфо взагалі забив їх 17 в мене. На приватбанк теж забив, дзвонить зараз реструктизацію пропунує. Буду мабуть суд чекати і так забагато вже виплатив.
Мда, я думав у мене жoпa

Сумно, чому всі майже пишуть, що це така собі перевірка і т.д. і т.п. Перевірка чого, для чого і який її практичний результат???? Це самонавіювання щоб себе заспокоїти чи приховування чогось іншого в собі чи намагання чогось іншого про що писати не буду?
.... я завжди теж думаю про це але незнаю як правильно сформувати думку..

Я просто сімку викінув і в мене не було ніякої перевіркиВ
Мда, я думав у мене ж*па
В
Мда, я думав у мене ж*па
В мене все ок 2 роки не плачу нічого, ще рік і срок ісковой давності пройде

Миколка, "взял ибо небыло выхода. Отдал что положено. Они насчитали сверху и были посланы. Жду ответа от НБУ, но это 45 дней." С некоторыми особо бойкими у меня прокатило.
Поздравляю.Ты в элитном дивизионе
То есть если мне быстрозайм готов дать 5000, то я не попадаю в элиту?)) Обидненько. Надо взять и кинуть)

Это начало новой жизни. А какая, она будет, зависит от правильно сделанных выводов

Навіть боюсь попитати... ? Тоді ти в якому? ???
И правильно делаешь
Миколка, "взял ибо небыло выхода. Отдал что положено. Они насчитали сверху и были посланы. Жду ответа от НБУ, но это 45 дней." С некоторыми особо бойкими у меня прокатило.

То есть если мне быстрозайм готов дать 5000, то я не попадаю в элиту?)) Обидненько. Надо взять и кинуть)
Не расстраивайся у тебя еще всё впереди

Я назвала файна готивка потому что у нас в Киеве этих их будок реально на каждом шагу, даже больше чем ШГ, как в других городах не знаю
Буда с кизяком лыбящемся? В Харькове 2 шт.было год назад.Может контору в Киеве раскручивают? Я просто брал у них когда- то.
Мда, я думав у мене ж*па
Не жoпa а просто в г..вно считай стал ногой.У меня МФО токо за 100 к тел и 4 банка.Репутация ---000.Разве что форумская.С твоей ж.пой перезанял у знакомых перекрестился и забыл бы)))Как х..евый сон.Поверь- мусорки именно на такие вещи как совесть репутация и т.п.в первую очередь и жмут.Система неновая и работает нехило на самом деле.

Останнє редагування:
Дают, потому что заднеприводные лошки с баблом. Просто не умеют не давать :)
А потом как брошенки будут обрывать телефоны...

Да ну его в болото такое знакомство!)
Мы,хорошие ? :yes2: :boast:
Десь тут бачив у когось 69 займів на двоїх. Мабуть займи брали у позі 69 :ahaha: :ahaha: :ahaha:
Це,була я?
Мы,хорошие ? :yes2: :boast:

Це,була я?
Тільки в позі не брали,а їх туди відправили

Маri, впервые так правильно описали двустороннюю реституцию)))

Сьогодні взяв 15!!! кредит в МФО((( Таке відчуття наче жабу з'їв!( Плюс 13 тис. треба покласти на кредитку Привату! Загалом 40-50 тис. боргу!!! Навіть страшно підраховувати!( І це десь за півтора роки. А почалось все з Привату... На роботі скоротили, потрібні були гроші терміново, підвищив кредитний ліміт і зняв декілька разів. Потім потрібно було розраховуватися з Приватом і тут ...... я взнав, і на свою біду скористався послугою МФО!!!((( А далі ви і самі все знаєте! Тепер сиджу і думаю, от нах.... треба було лізти в це болото!!!??? Я не жаліюсь, просто хочу з кимось поділитись. Кажуть повинна бути своя голова на плечах, згоден, але на мою думку держава має врегулювати дану сферу, щоб не давати можливості людям влазити в таке гівно, а цім конторам вгамувати апетити. Прострочень ще немає, але я вже на межі))) Всім дякую за увагу!
я могу Вам скинуть перечень мфо - может стоит еще несколько попробовать взять? :ahaha::ahaha::ahaha:

Назад
Угорі