Нагадуємо, очікуйте сьогодні на візит Григорян А.А. Попередьте рідних та сусідів.

Пришло смс что мой адрес в маршрутном листе, и ждать некого Григоряна А.А. долг 4300
Наполегливо прохаємо підготувати документи підтверджуючі право власності за місцем реєстрації та проживання. Склад виїздної комісії направленої до Вас вже сформовано. Сплатіть 2 400,00 грн. Тел 0634891315
Мнне такое пришло ,кому то приходило?

Словить бы этого писаку
Наполегливо прохаємо підготувати документи підтверджуючі право власності за місцем реєстрації та проживання. Склад виїздної комісії направленої до Вас вже сформовано. Сплатіть 2 400,00 грн. Тел 0634891315
Какое тело у Вас, просрочка?

Пришло смс что мой адрес в маршрутном листе, и ждать некого Григоряна А.А. долг 4300
Я уже и забыл сколько раз ко мне приежали Григоряны, Геворкяны и Каспаровы...Не парьтесь.Никто не приедет

Мне сегодня приходило....особенно паразило ключевое слово....наполеглево?

Це ж якого такого дива їм ще готувати. А якщо за несплату світло і газ вимкнули? Що робити замовляти у глово?

Нагадуємо, очікуйте сьогодні на візит Григорян А.А. Попередьте рідних та сусідів. Сплатіть борг до 15:00 та надайте підтвердження для відміни візиту. Тел:0634891315

Нагадуємо, очікуйте сьогодні на візит Григорян А.А. Попередьте рідних та сусідів. Сплатіть борг до 15:00 та надайте підтвердження для відміни візиту. Тел:0634891315
Никак не дождусь, пиццу сами съели торт тоже :)

Ну так не теряйтесь. В рабство продадите визитера и как раз кредит закроете. За это г@вно, конечно, много не дадут, поскольку нифига делать не умеет. Но должно хватить по идее

Назад
Угорі