Надійшла копія позовної заяви

• Автор теми Автор теми cviktor
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 32
  • Перегляди Перегляди 2K
питання було про винятки
ви назвали пожежників
ок.

вище була зазначена одна із ВОС - пожежний
зараз діє особливий період
отже, пільга поширюється
Ви берете фрази з певних законів за певний період, закон від 14 року не розповсюджував дію на частину військовослужбовців. І не копіюйте частину закону.
Я взагалі то інше питання задав :) І якого б юриста порадили, дякую
Зверніться до юристів форуму, всі компетентні.

Останнє редагування:
Ви берете фрази з певних законів за певний період, закон від 14 року не розповсюджував дію на частину військовослужбовців. І не копіюйте частину закону.
це поточна редакція закону
найперша редакція цього пункту звучала
Військовослужбовцям з початку і до закінчення особливого періоду, а резервістам та військовозобов’язаним - з моменту призову під час мобілізації і до закінчення особливого періоду штрафні санкції, пеня за невиконання зобов’язань перед підприємствами, установами і організаціями усіх форм власності, у тому числі банками, та фізичними особами, а також проценти за користування кредитом не нараховуються

то на кого із військовослужбовців не розповсюджувалися (не розповсюджуються) пільги?

це поточна редакція закону
найперша редакція цього пункту звучала

то на кого із військовослужбовців не розповсюджувалися (не розповсюджуються) пільги?
Весь закон перечитайте, там все чітко прописано. І ще раз не копіюйте частину.

де саме? стаття, пункт?
чи може ви маєте на увазі іноземців?
Я маю на увазі, військовослужбоців України. Уважно закон читайте, хто мав і має право на пільги, та хто в Україні та які служби мають статус військовослужбоців.

Я маю на увазі, військовослужбоців України. Уважно закон читайте, хто мав і має право на пільги, та хто в Україні та які служби мають статус військовослужбоців.
така відповідь із цитуванням закону показує рівень вашої компетенції : )
я розумію, що вам може бути тупо в западло назвати винятки. але в такому випадку писати "не всім" - якось недоречно.

така відповідь із цитуванням закону показує рівень вашої компетенції : )
я розумію, що вам може бути тупо в западло назвати винятки. але в такому випадку писати "не всім" - якось недоречно.
Винятки я назвав, а кому саме пільги чітко прописано в законах. Я не писав що я компетентний, я написав що Ви ні.

Винятки я назвав, а кому саме пільги чітко прописано в законах. Я не писав що я компетентний, я написав що Ви ні.
той виняток було спростовано
назвати когось некомпетентним - простіше простого
але саме тому, що ви вважаєте, що є винятки, вам було задано питання про винятки, на яке ви до сих пір не можете відповісти прямо

із рішення суду:
Помилковими є твердження АТ «Райффайзен Банк Аваль» про те, що пільга, передбачена п. 15 ст. 14 Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», розповсюджується лише на період перебування пільговика безпосередньо у зоні АТО/ООС та здійснення визначених законом заходів.

Висновки суду першої інстанції про те, що після набрання чинності новою редакцією п. 15 ст. 14 Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», яка набрала чинності 23 квітня 2021 року, ОСОБА_1 не брав участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, забезпеченні їх здійснення, тому відсутні підстави для продовження ненарахування йому відсотків за користування кредитом, не відповідають матеріалам справи, встановленим судом обставинам та нормам матеріального права.

той виняток було спростовано
назвати когось некомпетентним - простіше простого
але саме тому, що ви вважаєте, що є винятки, вам було задано питання про винятки, на яке ви до сих пір не можете відповісти прямо

із рішення суду:
Звісно є помилковим твердження банку про таке, в законі вказано що військовослужбовець отримує пільги який бере участь в АТО, а пільги перестають діяти коли закінчиться АТО або позичальник втратить статус військовослужбовця, в залежності що настане раніше.
Звісно є помилковим твердження банку про таке, в законі вказано що військовослужбовець отримує пільги який бере участь в АТО, а пільги перестають діяти коли закінчиться АТО або позичальник втратить статус військовослужбовця, в залежності що настане раніше.
Головне щоб він був учасником АТО на момент дії цього закону.

не АТО, а особливий період
Раз вже так принципово знайти хоч якийсь вийняток - військовослужбовець строкової служби.

До квітня 2021(якщо не помиляюсь) пільги розповсюджувались на всі категорії. Зараз же є часткові виключення.

Раз вже так принципово знайти хоч якийсь вийняток - військовослужбовець строкової служби.

До квітня 2021(якщо не помиляюсь) пільги розповсюджувались на всі категорії. Зараз же є часткові виключення.
судячи із цього рішення Єдиний державний реєстр судових рішень , на строковиків теж розповсюджувалися.
ось іще одне. Єдиний державний реєстр судових рішень відсотки всі суд зрізав, служба строкова.

Останнє редагування:
Назад
Угорі