Надеюсь на понимание и дружбу

• Автор теми Автор теми Эммаша
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 63
  • Перегляди Перегляди 4K
Сьогодні домовилися з бистрозаймом за списання прострочки. тіло + 1000 зверху з 4000 тисяч накрутили 12000 прострочка 43 дня. не спілкувався з першого дня нізким.зранку в вайбері написали самі домовилися спокійно без криків і матів.завтра повинні скинути гарантійку потім оплата.

Сьогодні домовилися з бистрозаймом за списання прострочки. тіло + 1000 зверху з 4000 тисяч накрутили 12000 прострочка 43 дня. не спілкувався з першого дня нізким.зранку в вайбері написали самі домовилися спокійно без криків і матів.завтра повинні скинути гарантійку потім оплата.
Вони й тіло гарно "просять".

Эммаша, Приветик мне б столько, у меня как у Скрудж Магдака куукуева их, только у него денег, а у меня гемора,но не стоит здаваттся ,главное держаться, благодаря форуму, я в здравии, за что всем ребятам спасибо, за поддержку и Админам, тоже большое спасибо. ?

Вони й тіло гарно "просять".
Я розумію але в планах закінчувати з ними. мене ця пропозиція влаштовує. так як є банки які трішки страшніші чим мфо і сума там набагато більша. і в приорітеті закриття Банків. Збираюся на працю за кордон тому хочу щоб тут було меншевисяків)

Назад
Угорі