Начались звонки родным, не знаю, что делать.

Нам сегодня звонили, сказали приедут мне руки ноги переломают, кто так и не поняла, так как сумма вообще не понятная. Но порадовала работа полиции, приехали за 10 мин, поржали правда, но сам факт.

Мене сьогодні Талліону продали.Подзвонили до чоловіка,спитали,чи має він можливість поговорити про мій борг,той такий-ні,вони-то ми до її керівництва подзвони.Добре.І поклали трубку.Керівник...Як розкаже,що я за минулий місяць 500 грн отримала)))А вони ж то вже 33к хочуть...
Відстаєш.Мене тиждень тому продали таліону.

Відстаєш.Мене тиждень тому продали таліону.
Ну я хоча б стараюсь)))
Вона всім близька. Ковід мав би дати пє3дєля на мінздрав...бачу не вперще що поx
Всім давно наплювати.
Вона всім близька. Ковід мав би дати пє3дєля на мінздрав...бачу не вперще що поx
Всім давно наплювати.
А мінздрав тепер ніхто,всім заправляє прокладка-НСЗУ

Он даже не знал что я где то что то беру
Мій теж не знав і повірте караю себе за те, що він нічого не знав пішли просрочки вже тепер переосмислюю все своє життя з цими МФО , повірте чоловік пойме і ще й допоможе!!!!! Батьки Теж обов'язково зрозуміють, пройшла цей шлях від А до Я. Покричати так потрібно це ж батьки, але повірте зрозуміють, на те вони батьки!!!!! Краще їх навчити відповідати правильно в таких ситуаціях, це буде більше користі мої зі мною дві неділі не розмовляли відійшли і воюємо далі вже разом!!!! Жалію чщо пізно форум цей знайшла,менше б клопоту було!!!! Але головне, що знайшла і Ви знайшли це вже хороший початок!!!!! Повірте все буде добре!!!!!
Ще добавлю паніка це не вихід НЕ ВИХІД!!!!!ХОЧ САМА тиждень назад теж панікувала, як сама себе з середини з'їдала, тепер трохи в спокої тримаю і спати почала!!!!
Мій теж не знав і повірте караю себе за те, що він нічого не знав пішли просрочки вже тепер переосмислюю все своє життя з цими МФО , повірте чоловік пойме і ще й допоможе!!!!! Батьки Теж обов'язково зрозуміють, пройшла цей шлях від А до Я. Покричати так потрібно це ж батьки, але повірте зрозуміють, на те вони батьки!!!!! Краще їх навчити відповідати правильно в таких ситуаціях, це буде більше користі мої зі мною дві неділі не розмовляли відійшли і воюємо далі вже разом!!!! Жалію чщо пізно форум цей знайшла,менше б клопоту було!!!! Але головне, що знайшла і Ви знайшли це вже хороший початок!!!!! Повірте все буде добре!!!!!

Нам сегодня звонили, сказали приедут мне руки ноги переломают, кто так и не поняла, так как сумма вообще не понятная. Но порадовала работа полиции, приехали за 10 мин, поржали правда, но сам факт.
А чё полиция приезжала ?
всім заправляє прокладка-НСЗУ
Всім заправляє прокладка з 73%...

Добрый вечер форумчане.Подскажите что то новенькое звонят на домашний номер и говорят что исполнительная служба вы должник и тд.

Назад
Угорі