Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12218
- Реакції
- 16861
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
То є оселедець?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
То є оселедець?
[POSTS=1500]Та що там придумувать,як тількі тема від Зорро,так і фобія...[/POSTS]Зара придумаєм
В гугл пошел, фобии изучает))А де автор дівся? Стільки часу вже мовчить...
Затюкали ,бо ми гірше чим калиА де автор дівся? Стільки часу вже мовчить...

Вот не надо, я его не тюкала))Затюкали ,бо ми гірше чим кали![]()
Так Дима С писал, что 2 часа дает же. Видно не оплатилА де автор дівся? Стільки часу вже мовчить...
Та ,ну .Я ж не сказав що Ти ,мав на увазі всих насВот не надо, я его не тюкала))
Тю)) Как там оселедец, плавает?))Та ,ну .Я ж не сказав що Ти ,мав на увазі всих нас![]()
Лишився сам хвостик ,закушуємо піцоюТю)) Как там оселедец, плавает?))
Не рівняй людей з гі*номЗатюкали ,бо ми гірше чим кали![]()
Тут . Ещё пока что жив. Сегодня понедельник посмотрим что за п... будет сегодня . Жена и я на работы . И никто меня не тюкал . Просто морально изношен. Всем спасибо за поддержку...А де автор дівся? Стільки часу вже мовчить...
Первый звонок в 8.01. А до них дозвониться никак ...Тут . Ещё пока что жив. Сегодня понедельник посмотрим что за п... будет сегодня . Жена и я на работы . И никто меня не тюкал . Просто морально изношен. Всем спасибо за поддержку...
Зачем тебе им звонить?) Решил теперь сам их задалбывать))Первый звонок в 8.01. А до них дозвониться никак ...
Ти сам в цьому винен. Ми тоб всім "колгоспом" говорим говорим а ти далі не чуєш.Просто морально изношен.
Перестань. Займайся своїми справами і меньше зважай на дурноголових гарнітурщіків.Всем спасибо за поддержку...
Они начинают звонить всем соседям ...Ти сам в цьому винен. Ми тоб всім "колгоспом" говорим говорим а ти далі не чуєш.
Зміни своє ставлення до звонарів. Вперлись вони тобі.
Перестань. Займайся своїми справами і меньше зважай на дурноголових гарнітурщіків.
Все буде добре.
В житті є набагато важливіші справи ніж дзвінки полупокерів підвальних.
Гарного дня.
Ти це можеш змінити? Ні.Они начинают звонить всем соседям ...
С кем там разговаривать ? Если то робот наяривает . И одно и тоже трындитТи це можеш змінити? Ні.
Тільки самі сусіди.
Тож або вони перестануть з ними спілкуватись, або ж нехай "розважаються".
Хай сусіди скарги пишутьС кем там разговаривать ? Если то робот наяривает . И одно и тоже трындит
Звонил в НБУ . Скарги до одного места ... Как сказали они не имеют влияние . Только полицияХай сусіди скарги пишуть
Ну и? Это вы им звоните? Вы кому-то их номера давали? Нет, тогда причем тут вы.Они начинают звонить всем соседям ...