Начался обзвон .

• Автор теми Автор теми Zorro89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 311
  • Перегляди Перегляди 10K
Теперь вообще хоть бери вешайся (
Дати б тобі по загривку щоб дурацькі думки вивітрились.
Перестань фігньою страдати.
В мене ось за декілька днів шостий рік піде по першим і нічого, живий здоровий.
До речі може тобі легше стане : мені останні дні теж бомбери включали. Аж дивно на такому періоді.
Але це ж просто дурноголові, що з них взяти. Просто перечекати і все. Вішатись через таке явно лишнє.

До речі може тобі легше стане : мені останні дні теж бомбери включали. Аж дивно на такому періоді.
Але це ж просто дурноголові, що з них взяти. Просто перечекати і все. Вішатись через таке явно лишнє.
[POSTS=2500]То він ,за смачним пендальом скучив [/POSTS]

Конечно беда что обзвон . Но легче не станет . Я не с этих ,которые злорадствуют . А за поддержку спасибо.

Они ж не дадут нормально жить и работать... (
Якщо мені ніколи розмовляти з калами - я беру трубку, чую хто там такі і кладу слухавку.
Є речі важливіше за калів і їх розмови.

Теперь вообще хоть бери вешайся (
лучше сделать записи разговоров и отправить жалобу в нбу, добавив в адресаты также Василевскую-Смаглюк и шарагу)
грозит такой штраф
8) недотримання встановлених законодавством вимог щодо взаємодії із споживачами при врегулюванні простроченої заборгованості (вимог щодо етичної поведінки) - у розмірі від 3 тисяч до 6 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян;

лучше сделать записи разговоров и отправить жалобу в нбу, добавив в адресаты также Василевскую-Смаглюк и шарагу)
грозит такой штраф
8) недотримання встановлених законодавством вимог щодо взаємодії із споживачами при врегулюванні простроченої заборгованості (вимог щодо етичної поведінки) - у розмірі від 3 тисяч до 6 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян;
Кто такие Васильевская и Смаглюк ?

У тебя стоит антиспам?) Сейчас выходной отключи телефон и отдыхай. Но лучше всего купи новую симку, и звонков не будет и нервы здоровее будут
Есть . Просто не все с окружения хотят менять симку (

Опять начали обзвон (
А включити блок незнайомих номерів? Чи взагалі змінити сім,якщо Ви так сприймаєте обзвони. У мене теж був прозвон через 3,5 років . Як ліг київстар,перестали трезвонить))
не все с окружения хотят менять симку (
То їх проблеми. Вихід є,але ж ним потрібно скористатись,краще нить,що обзвон...

А включити блок незнайомих номерів? Чи взагалі змінити сім,якщо Ви так сприймаєте обзвони. У мене теж був прозвон через 3,5 років . Як ліг київстар,перестали трезвонить))

То їх проблеми. Вихід є,але ж ним потрібно скористатись,краще нить,що обзвон...
Долго обзвон был ?

Назад
Угорі