Начало ада от манивео

• Автор теми Автор теми Аля??
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 3K

Аля??

Форумчанин
Дописи
227
Реакції
111
Бали
5125
Аля?? не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
, Вас попереджали про можливість залучення родичів для сплати 30909,90 грн в Манівео. Термін очікування на добровільне погашення боргу вичерпано. Очікуйте відповідальність за порушення умов договору. Деталі 0800219393
Сегодня пришло, делитесь опытом, это начало ада?

, Вас попереджали про можливість залучення родичів для сплати 30909,90 грн в Манівео. Термін очікування на добровільне погашення боргу вичерпано. Очікуйте відповідальність за порушення умов договору. Деталі 0800219393
Скільки в прострочці?

Ад-тільки в голові...Будуть звонить всім,кого знайдуть,всім,хто користується приватом,в першу чергу...Ви ж попередили близьких?

Аля??, нет, это не начало ада. Единственный ад, который вам грозит - это увольнение с работы и ссора с близкими. Поэтому и работу, и близких нужно подготовить к возможным звонкам калов. Если они будут на вашей стороне, и будут правильно воспринимать эти звонки, то вместо ада вас ждет рай.

Кто блин придет к вам домой? Никого не будет. Вы ище на всякий случай дорожку красную подготовите и хлеб с солью. Не бойтесь, кроме тупых звонков и без понтовых смс ничего не будет. Все будет хорохо!

Такую же фигню получила. Просрочка больше месяца. Благодарна форуму, что вправил мне мозг. Бояться нечего.

Тоже сегодня такое получила! Теперь трясет всю!!! Содрогаюсь от малейшего звонка телефона!(

Місяць, в мене сьогодні таке ж саме... Навчилася професійно все ігнорувати, але от близькі - то реальна і відчутна слабкість... Уже не впевнена кому молитися аби це не торкалося старших людей, і щоб люди, які зазвичай ігнорують дзвінки з незнайомих номерів продовжували так робити( а ще ці кляті смс(
А є в когось інфа, вони як, по прописці перевіряють? Бо сталося так, що мій паспорт був змінений, а тимчасово прописана я в гуртожитку, якого немає
Хз чого чекати, але я думаю, головне намагатися зберігати спокій і не трави собі душу поки нічого неприємного ще не відбулося)

мне сегодня звонили, общались очень вежливо. Что будет завтра, посмотрим.

Місяць, в мене сьогодні таке ж саме... Навчилася професійно все ігнорувати, але от близькі - то реальна і відчутна слабкість... Уже не впевнена кому молитися аби це не торкалося старших людей, і щоб люди, які зазвичай ігнорують дзвінки з незнайомих номерів продовжували так робити( а ще ці кляті смс(
А є в когось інфа, вони як, по прописці перевіряють? Бо сталося так, що мій паспорт був змінений, а тимчасово прописана я в гуртожитку, якого немає
Хз чого чекати, але я думаю, головне намагатися зберігати спокій і не трави собі душу поки нічого неприємного ще не відбулося)
В смысле как проверяют по прописке?

Назад
Угорі