Letti777
Форумчанин
- Дописи
- 427
- Реакції
- 533
- Бали
- 2755
Letti777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Найдут Ваше старое место прописки, вообще все места, где прописаны были и будут задалбывать и тех, кому угораздило Ваше бывшее место жительства приобрести. Мне вон на Вайбер прислали данные владелицы квартиры, в которой 17 лет я не живу, а ещё и её сёстры заодно. Решили, что они мои тётки))) а ещё звонили первой жене моего папы? и родителям жены моего брата. И из фб нашли несколько человек, которых я вообще знаю только по стольку по скольку. И это при том, что в начале просрочек я фб и инсту закрыла полностью. Сейчас вообще удалила их нафиг. Кстати, без соц.сетей оказывается отлично живётся))Місяць, в мене сьогодні таке ж саме... Навчилася професійно все ігнорувати, але от близькі - то реальна і відчутна слабкість... Уже не впевнена кому молитися аби це не торкалося старших людей, і щоб люди, які зазвичай ігнорують дзвінки з незнайомих номерів продовжували так робити( а ще ці кляті смс(
А є в когось інфа, вони як, по прописці перевіряють? Бо сталося так, що мій паспорт був змінений, а тимчасово прописана я в гуртожитку, якого немає
Хз чого чекати, але я думаю, головне намагатися зберігати спокій і не трави собі душу поки нічого неприємного ще не відбулося)