Набридло усе. Вже сил нема.

• Автор теми Автор теми Roxy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 2K
Найтяжче мені з Бистрозайм. Звонять не часто але я то кажуть і точку. То голові селишної ради представляються слідчим, хочуть побільше вивідати. Ніби думають що він останній л0х. Ну йому хоч раз дзвонили. А от свекрусі та сестрі чоловіка уже третій день такий слідчий дзвонить і на вайбер пише.. Шкода людей і іх нервів. Я їм пояснила що й до чого але якщо дзвінки ще можна проїгнорувати то смс і повідомлення на вайбер ніяк. В результаті нівчому не винні люди отримують зіпсований настрій і найдивніше що я нічого зродити не можу і допомогти ніяк теж не можу.
Якщо а телефоні є чс, можете порекомендувати занести в чс відправника повідомлення не приходитимуть, у вайбер також можна блокувати навіть не читаючи.!

Форум дайте почитать им либо соберите всех в кучу и к юристу!

Roxy, чим більше з ними спілкуватись, тим частіше будуть телефонувати))). Пам'ятайте- це просто голос в телефонній трубці. ? Читайте форум!!! Тут багато корисної інформації по усіх мфо.))

Roxy, чим більше з ними спілкуватись, тим частіше будуть телефонувати))). Пам'ятайте- це просто голос в телефонній трубці. ? Читайте форум!!! Тут багато корисної інформації по усіх мфо.))
Та рідні то знають і розуміють усе і до юриста вести не треба. Мені просто соромно за зіпсований їм настрій...

Та рідні то знають і розуміють усе і до юриста вести не треба. Мені просто соромно за зіпсований їм настрій...
Ой ну что вы говорите? А родным не соромно когда они вам портят настроение? Или такого не бывает? Или вы думаете , что все родные белые и пушистые, у них нет долгов, кредитов.

Всем нам сначала было соромно, потом попустило, переживёте

Да сразу стыдно и неприятно. Но терпимо. Это все можно пережить. И не стоит постоянно жить с чувством вины. Это ни к чему хорошему не приведет.

Roxy, ну, сором, це наше все))) перетерпіти треба?. Все наладиться, повірте. Життя вчить усьому..головне - більше ніколи в майбутньому не наступити на ці граблі))

Ой ну что вы говорите? А родным не соромно когда они вам портят настроение? Или такого не бывает? Или вы думаете , что все родные белые и пушистые, у них нет долгов, кредитов.
Та борги чи кредити є практично у всіх.... Не в тому річ. Тяжко мені приянити ситуацію коли 50 річна жінка чує від якогось "б...а" що вона ******. І тяжко усвідомлювати власне безсилля в цьому плані

Roxy, помните те люди которым вы дороги, которые ценят вас и знают какая вы. Никогда не отвернутся и не станут вас гнобить за испорченное настроение. Побурчать могут. Но мы все перетерпим. переживем. Если что , мы с вами!!

Roxy, нехай ця 50річна жіночка витягне нагору з душі 18річну дівчинку!!! І життя заграє кольором!?

Та борги чи кредити є практично у всіх.... Не в тому річ. Тяжко мені приянити ситуацію коли 50 річна жінка чує від якогось "б...а" що вона ******. І тяжко усвідомлювати власне безсилля в цьому плані
Знаете моей маме сказала одна особь женского рода (женщиной не назову) , что нужно было сделать аборт , а не плодить такую нищебродку и твapb как я, естественно это было сказано с кучей матов. Мама расстроилась. Но я заново поговорила с ней. Установила блокиратор ей на телефон, сказала пока будешь общаться , то будешь выслушивать еще не такое, не порть себе нервы. она послушала и все нормально. Поговорите еще раз с родными. Извинитесь и обьяснитесь. Кто поймет , тот ваш настоящий друг и близкий человек

Roxy, постарайтесь принять эту ситуацию и перестать жить с чувством вины. Это сразу облегчит вам жизнь.

Найтяжче мені з Бистрозайм. Звонять не часто але я то кажуть і точку. То голові селишної ради представляються слідчим, хочуть побільше вивідати. Ніби думають що він останній л0х. Ну йому хоч раз дзвонили. А от свекрусі та сестрі чоловіка уже третій день такий слідчий дзвонить і на вайбер пише.. Шкода людей і іх нервів. Я їм пояснила що й до чого але якщо дзвінки ще можна проїгнорувати то смс і повідомлення на вайбер ніяк. В результаті нівчому не винні люди отримують зіпсований настрій і найдивніше що я нічого зродити не можу і допомогти ніяк теж не можу.

Між іншим хто з досвідчених знає як довго та часто тривають такі дзвінки від поліції Бистрозайма???
От що вони цими дзвінками хочуть добитися? Люди на них так озвіріють, що взагалі ніхто нічого їм не платитиме:mad:

У меня во всей этой ситуации само больше пострадала свекровь. Хотя я сначала жуть как боялась, что она узнает. А она это приняла. Попробуйте ещё раз поговорить с родными.

У меня во всей этой ситуации само больше пострадала свекровь. Хотя я сначала жуть как боялась, что она узнает. А она это приняла. Попробуйте ещё раз поговорить с родными.
Отак і в мене більше всього страждає свекруха...

От що вони цими дзвінками хочуть добитися? Люди на них так озвіріють, що взагалі ніхто нічого їм не платитиме:mad:
Они и расчитывают на то, что если задолбут звонками окружение, то им заплатят все и сразу. Потому что мы очень зависим от мнения окружающих.
Отак і в мене більше всього страждає свекруха...
У меня задолбали ее работу, а мы работаем можно сказать вместе. С чмошками она давно не общается, я установила ей тоже черный список на телефон. А на работе конечно устроили ей и мне полнейший кошмар. Но она у меня стойкая. И даже меня защищает.

Знаете моей маме сказала одна особь женского рода (женщиной не назову) , что нужно было сделать аборт , а не плодить такую нищебродку и тв@рь как я, естественно это было сказано с кучей матов. Мама расстроилась. Но я заново поговорила с ней. Установила блокиратор ей на телефон, сказала пока будешь общаться , то будешь выслушивать еще не такое, не порть себе нервы. она послушала и все нормально. Поговорите еще раз с родными. Извинитесь и обьяснитесь. Кто поймет , тот ваш настоящий друг и близкий человек
Фуу! Я б тій конченій відповіла б! Як можна таке говорити:rolleyes: ? Ненормальна

Назад
Угорі