Щоденник набрався мфо, 2 роки перекридитовувався

• Автор теми Автор теми datexs2013
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 82
  • Перегляди Перегляди 4K
Можу сказати, так, забийте болт, якщо немає чим платити. Можете просто викинути Сімкарту, а можете скачати якийсь Антиколектор, щоб кали не могли дозвонитися. Була в такій самій ситуації і нічого страшного не сталося, була я в суді, сама, без адвоката, так тільки рахунки (всі картки) мені заблокували і все, ніхто мене не шукає вже 5 років, живу спокійно, зарплату отримую на руки.
А якщо не ходити в суди? Що станеться

На форумі достатньо інфи
Вибачте, я тут 10 хвилин тільки і не зовсім ще розібралася з сайтом. Тим паче, що пошук видає оце і я не зовсім розумію, як шукати
1000034441.webp

Вибачте, я тут 10 хвилин тільки і не зовсім ще розібралася з сайтом. Тим паче, що пошук видає оце і я не зовсім розумію, як шукати
1000034441.webp
Може бути суд, виконавче провадження зі всіма його наслідками.

Можу сказати, так, забийте болт, якщо немає чим платити. Можете просто викинути Сімкарту, а можете скачати якийсь Антиколектор, щоб кали не могли дозвонитися. Була в такій самій ситуації і нічого страшного не сталося, була я в суді, сама, без адвоката, так тільки рахунки (всі картки) мені заблокували і все, ніхто мене не шукає вже 5 років, живу спокійно, зарплату отримую на руки.
Если на самом деле все так, то я буду значит просто закрывать там где предлагают за тело со временем и все ) А если подадут в суд попытаюсь нанять адвоката с форума если что а пустить суды на самотек если есть шансы выиграть тоже такое дело, ну если совсем буду на мели, то просто забью) Спасибо что даёте инфу такую а то я смотрю на суммы и понимаю что оч сложно будет, ну звонят также родственикам сейчас новые мфо начали звонить потому что уже по ним пошла просрочка короче буду сидеть пока смотреть где меньше сумма и закрывать.

Продолжаю свой дневник, прошли 3+ месяца просрочек, закрыл я уже 7 мфо где 2 тысячи где 4, звонки бесконечные продолжаются и родственикам и на номер старый, номер я сменил, старую симку включаю только посмотреть предложения за тело, на 2 месяц почти все уже предлагали или за тело или разбить помесячно, не с кем не общался просто заходил в лк и закрывал, и общаться не собираюсь, возможно уже подали в суд не знаю я карты заблокировал и выкинул все не хочу ещё деньги тратить на суды и так скорее выживаю, многие уже продали по смскам другим конторам даже не знаю что за конторы да и плевать, попросил подработки на своей работе, сейчас работаю 5 дней, 1 выходной, до 19-20 тысяч в месяц должно получатся быстрее закрою те мфо что идут навстречу, но подработки дали только в этом месяца после того как отработал уже 3+ месяца, насчет судов я решил забить и не судится и тд у меня на это нету денег даже если проиграю плевать, закрою то что смогу а на ВП плевать не буду вообще его платить пусть подождут лет 6, я терпеливый и молодой, я за эти месяцы многое переосмыслил в своей жизне, как закрою те мфо что идут навстречу, буду откладывать деньги на долечивание как для себя, так и помогать дедушки с его проблемами, в будущем раз в пару месяцев буду информировать сколько закрыл.

Умовна Кредит каса може звернутися до суду з тілом 30 тисяч і виграти позов на суму 120-130 тисяч, до цього ще доплюсують 3-4 тисячі судового збору + 10% по виконавчому провадженні. Звичайно це можна оскаржувати, але це знов витрати на юридичну допомогу. Зрозумійте також що кредитор не один. В даній ситуації 100 тис за повний юридичний супровід в комплекті з банкрутством насправді не так вже й багато. Якщо Ви хочете вирішувати питання в досудовому порядку, вам обов'язково потрібно збільшувати дохід. Закриття за 3 роки за тіло це задовго і сума значно зросте в такому випадку через позови, відповідно і час закриття теж сильно затягнеться
Як може кредит каса виграти суд з тілом 30 тисяч і віддавати 120 тисяч? Це такі реалії?

Ох список вилечезний
"bitcapital 14000 crypsee 12500
finmarket 8000 tengo 10000 Finbert 6000 miloan 7000 amigo 7000 egroshi 11000 pango 4000
procent 9000 navse 30000 finsfera 14000 7credit 15000 ewacash 4600 Cashpoint 7000
sloncredit 30000 Prostocredit 4500 turbogroshi 3000 novicredityty(beecredit) 10000 suncredit 1500
lovelave 5000 mycredit 15900 Soscredit 15000 trebacredit 7200 Lehkocredit 7200 TehnoFinance 5000
cashtancredit 4000 Microcash 6000 Selfiecredit 35000 avanscredit 10000 finbar 4500 starfin 12500
mrmoney 6000 top1 18000 eazycash 3500 Alexcredit 15000 Limon 5000 aviracredit 4000
Clickcredit 15000 Monto 5300 firstcredit 14000 moneyveo 17600 Credisend 1500 fcredit 1450" Це все тiло, самие кончені це crypsee c 5 дня вже пішли погрози що прийдуть знайшли номера 3 родичей.
42 шараги насчитал. Не хватает майбиза

29500 тіло, уже 53 тисячі щоб повністю віддати. Місяць +- просрочки. Як краще поступити?
Так себе ситуация... Я их закрывала через фиолетовую кнопку на сайте до начала просрочки. Они ничего не предлагают в основном, копят большие %, потом идут в суд и часто выигрывают. Они могут предложить что-то, но это тела 2. А пролонгаций небыло у вас?

Так себе ситуация... Я их закрывала через фиолетовую кнопку на сайте до начала просрочки. Они ничего не предлагают в основном, копят большие %, потом идут в суд и часто выигрывают. Они могут предложить что-то, но это тела 2. А пролонгаций небыло у вас?
Ні. Я нічого не платив. Думав до адвоката звернутись щоб коли в суд подадуть, щоб він пішов. Чи це тупе рішення?

Ні. Я нічого не платив. Думав до адвоката звернутись щоб коли в суд подадуть, щоб він пішов. Чи це тупе рішення?
Обратитесь к адвокатам с форума, консультация бесплатная - может что-то вам посоветуют

Обратитесь к адвокатам с форума, консультация бесплатная - может что-то вам посоветуют
Тут пишуть, що можуть з 30 тисяч зробити 120 тисяч боргу, це взагалі жах, не вірю навіть що таке можливо.

Тут пишуть, що можуть з 30 тисяч зробити 120 тисяч боргу, це взагалі жах, не вірю навіть що таке можливо.
К сожалению да, накручивают такие %. Если будет суд и не защищаться, то присудят все что они хотят скорее всего

Останнє редагування модератором:

Схожі теми

Відповіді
8
Перегляди
226
Відповіді
5
Перегляди
579
Назад
Угорі