Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Бажано видалити.....від гріха подаліні не видаляла
просто закрила доступ
Ну дивіться.ні не видаляла
просто закрила доступ
та я розумію що треба видалитися. але мабуть вони вже й так все розузнали як захотіли. у мене в брата уже прострочка більше півроку,то каже нічого не замічав. у мене просто з деякими рідними спілкування тільки в фейсбукНу дивіться.
Наше діло - дати вам пораду. Ваше діло - робити так, як собі захочете.
Цікава логіка)але мабуть вони вже й так все розузнали як захотіли
ще ні.збираюся їхати,бо вже починають знімати кошти,але в мене ліміт стоїть то поки що не вдаєтьсяЦікава логіка)
Ок. Банківські карточки, які ви засвітили в мфо, перевипустили?
Краще змініть, бо ліміт не завжди допомагає.ще ні.збираюся їхати,бо вже починають знімати кошти,але в мене ліміт стоїть то поки що не вдається
Чим швидше зробите перевипуск - тим краще, бо можуть зняти те, що дозволить ліміт, а деколи буває, що і ліміт не спрацьовує..ще ні.збираюся їхати,бо вже починають знімати кошти,але в мене ліміт стоїть то поки що не вдається
а в банку не придираються чому замінювати,коли ще термін не закінчивсяКраще змініть, бо ліміт не завжди допомагає.
взагалі не дієКраще змініть, бо ліміт не завжди допомагає.
Прийшли і сказали, що загубили. От і все)а в банку не придираються чому замінювати,коли ще термін не закінчився
Позбавтесь совдеповських стереотипіва в банку не придираються чому замінювати,коли ще термін не закінчився
Якшо вже будуть питати, кажіть що загубилиа в банку не придираються чому замінювати,коли ще термін не закінчився
Здравствуйте землячка! ? Ого)) круто! Звонят мне, думаю, что наверное нужно номер поменять, не отстанут. Фейсбук удалила вчера. Маме ещё нужно номер поменять. А подскажите пожалуйста, если я номер телефона поменяю а в приват банке тоже нужноПривет,землячкаони даже в село Винницкой обл. не приедут
Здраствуйте! Подскажите пожалуйста, могут мфо списывать деньги с карты приват банк? Зарплата приходит на картуПривет,землячкаони даже в село Винницкой обл. не приедут
Карту нужно поменять,могут воровать денежку.Номер новый ненужно привязывать к ПриматамЗдравствуйте землячка! ? Ого)) круто! Звонят мне, думаю, что наверное нужно номер поменять, не отстанут. Фейсбук удалила вчера. Маме ещё нужно номер поменять. А подскажите пожалуйста, если я номер телефона поменяю а в приват банке тоже нужно
Здраствуйте! Подскажите пожалуйста, могут мфо списывать деньги с карты приват банк? Зарплата приходит на карту
Здравствуйте! Поняла, благодарю ? за информацию ????????Карту нужно поменять,могут воровать денежку.Номер новый ненужно привязывать к Приматам
Анга Не могут воровать, а БУДУТЬ воровать, тому перевипуск карти обовязково і чим пошвидшеКарту нужно поменять,могут воровать денежку.Номер новый ненужно привязывать к Приматам
Я эту школу уже прошлаАнга Не могут воровать, а БУДУТЬ воровать, тому перевипуск карти обовязково і чим пошвидше
у меня стырить успели только 300 грн.,а у мужа ввели карту в -3800,теперь мы на Приматов обиделись и они фиг,что получат