Набралась много микрозаймов (29),не знаю как быть.

• Автор теми Автор теми Киця
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 86
  • Перегляди Перегляди 6K
Ну дивіться.
Наше діло - дати вам пораду. Ваше діло - робити так, як собі захочете.
та я розумію що треба видалитися. але мабуть вони вже й так все розузнали як захотіли. у мене в брата уже прострочка більше півроку,то каже нічого не замічав. у мене просто з деякими рідними спілкування тільки в фейсбук

Цікава логіка)
Ок. Банківські карточки, які ви засвітили в мфо, перевипустили?
ще ні.збираюся їхати,бо вже починають знімати кошти,але в мене ліміт стоїть то поки що не вдається

ще ні.збираюся їхати,бо вже починають знімати кошти,але в мене ліміт стоїть то поки що не вдається
Чим швидше зробите перевипуск - тим краще, бо можуть зняти те, що дозволить ліміт, а деколи буває, що і ліміт не спрацьовує..

Привет,землячка :luboff: они даже в село Винницкой обл. не приедут
Здравствуйте землячка! ? Ого)) круто! Звонят мне, думаю, что наверное нужно номер поменять, не отстанут. Фейсбук удалила вчера. Маме ещё нужно номер поменять. А подскажите пожалуйста, если я номер телефона поменяю а в приват банке тоже нужно
Привет,землячка :luboff: они даже в село Винницкой обл. не приедут
Здраствуйте! Подскажите пожалуйста, могут мфо списывать деньги с карты приват банк? Зарплата приходит на карту

Здравствуйте землячка! ? Ого)) круто! Звонят мне, думаю, что наверное нужно номер поменять, не отстанут. Фейсбук удалила вчера. Маме ещё нужно номер поменять. А подскажите пожалуйста, если я номер телефона поменяю а в приват банке тоже нужно

Здраствуйте! Подскажите пожалуйста, могут мфо списывать деньги с карты приват банк? Зарплата приходит на карту
Карту нужно поменять,могут воровать денежку.Номер новый ненужно привязывать к Приматам

Анга Не могут воровать, а БУДУТЬ воровать, тому перевипуск карти обовязково і чим пошвидше
Я эту школу уже прошла :ahaha: у меня стырить успели только 300 грн.,а у мужа ввели карту в -3800,теперь мы на Приматов обиделись и они фиг,что получат:luboff:

Назад
Угорі