Набір працівників за 5000 тисяч грн.

• Автор теми Автор теми Babaika
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 115
  • Перегляди Перегляди 6K
Та це і так зрозуміло....сам факт подачі інформаціі...що там просто рай оздоровлення ще йбабоси платять
Так такая подача не только в коллекторских конторах, а везде, даже у тех чуваков которые подходят к вам на улице и впаривают какие-то карты со скидками на заведухи за 200 грн, они все похожи между собой, пока наивные студенты ведутся, оно так и продолжит работать

Я знаю человека, который работая в этой фигне, за пол года заработал себе на бмв 2018 года, так что там платят нехило
Нехило...може...але буть посланою і обізвпною як хоч і від кого хоч не хотілося б....І щоб моіх батьків ображали ....сім'ю ..різні гадості.....Та ну його....як на мій характер я відкладу пару зарплат на щось до нас приближене авто чим буду кататися на бмв яке купила зароблене на вибитих грошах..В мене кума пробувпла працювати в банку у відділі по заборгованості.Приіхали в будинок.А там дітей 2.З виду нормалтна сім'я.Але як завжди грошей не вистачає.Куча боргів.То вона не витримала.Це був іі перший виізний день.Нас каже уями обложили.вонана гаступний день написала на звільнення....
Так такая подача не только в коллекторских конторах, а везде, даже у тех чуваков которые подходят к вам на улице и впаривают какие-то карты со скидками на заведухи за 200 грн, они все похожи между собой, пока наивные студенты ведутся, оно так и продолжит работать
Чесно....мені абсолютно пофіг на іх контори..сам факт..в жодному із оголошень не зустрічала Фрукты конетки..кофе..вы устали пить маккофе....фу бл

Нехило...може...але буть посланою і обізвпною як хоч і від кого хоч не хотілося б....І щоб моіх батьків ображали ....сім'ю ..різні гадості.....Та ну його....як на мій характер я відкладу пару зарплат на щось до нас приближене авто чим буду кататися на бмв яке купила зароблене на вибитих грошах..В мене кума пробувпла працювати в банку у відділі по заборгованості.Приіхали в будинок.А там дітей 2.З виду нормалтна сім'я.Але як завжди грошей не вистачає.Куча боргів.То вона не витримала.Це був іі перший виізний день.Нас каже уями обложили.вонана гаступний день написала на звільнення....

Чесно....мені абсолютно пофіг на іх контори..сам факт..в жодному із оголошень не зустрічала Фрукты конетки..кофе..вы устали пить маккофе....фу ***
Я же говорю, расчитано на студентов и додиков

Чесно....мені абсолютно пофіг на іх контори..сам факт..в жодному із оголошень не зустрічала Фрукты конетки..кофе..вы устали пить маккофе....фу ***
Я лучше пешком ходить буду,чем на таком автомобиле ездить,зная,что тебя проклинают люди.Закон бумеранга никто не отменял.

Musja, згодна..іхать і думать що блін оце заробив.....а хтось сидить ридає бо влізли хто по дурості хто бо треба було.і віддали останні гроші бо колажів наліпили на рідних.Недоумки.По таі покупки в такий спосіб треба закрить варєжку і сидіть тихо і казать що рідні подарили.Бо можна і без колес як мінімум залишитис..

Musja, згодна..іхать і думать що блін оце заробив.....а хтось сидить ридає бо влізли хто по дурості хто бо треба було.і віддали останні гроші бо колажів наліпили на рідних.Недоумки.По таі покупки в такий спосіб треба закрить варєжку і сидіть тихо і казать що рідні подарили.Бо можна і без колес як мінімум залишитис..
Не боятся ни бога ни черта!Еще год назад,когда начались первые просрочки,звонили задалбывали,я трусилась от всех звонков .Спрашиваю у подруги ,как так можно общаться?Она мне просто сказала,что у людей нет принципов!

:ahaha::ahaha::ahaha:
Оказывается нас всех просто хотят порадовать
А то...всі тут від радості зависли...як згадаю свою радість у вересні місяці.....раділи всі..і батьки і рідні і сусіди....а як на роботі раділи.....а решті як дісталося від кред прома....Просто блд обхохочешся....

Сегодня на ФБ нашла,парня поставили на прозвон и днём и ночью звонили,спрашивал у всех,что за хрень?Ну и все начали давать советы,что делать,что говорить,а один написал...улыбнуло)
1A078311-D1C5-4075-B466-B1C9F8F4363A.webp
1A078311-D1C5-4075-B466-B1C9F8F4363A.webp

У меня телефон от весь красный уже на радостях

Останнє редагування:
Musja, просто подойдем спросить кто и что там у них.
Если факторята, то буду каждый день по две гвоздички в офис отправлять курьером, а через месяцок одной из дам в подъезд в почтовый ящик.
Посмотрим как быстро переедут и сменят манеру общения.

Я придумал идею лучше.
Естественно, в маске, с замотанным лицом, чтобы не видно было, нацеплять им на двери различную советскую символику, а потом отойти на безопасное расстояние и позвонить в ближайший "офис" "нацкорпуса" и/или иных подобных

Назад
Угорі