Mone
Форумчанин
- Дописи
- 373
- Реакції
- 334
- Бали
- 443
Mone не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ох.. Історія взяла початок в 2020 році... я розлучаюсь і в той же час перекваліфіковуюсь з HR на перукарство. Вартість навчання, інструменти, матеріали для роботи... але горіла бажаннями стати перукарем. Предісторія: на якомусь прямому ефірі в Дніпропетровського психотерапевта почула "лайфхак" як притягнути гроші на своє бажання... (Боже, яка я була дурна...) словом, потрібно сконцентруватись на своєму бажанні, підрахувати потрібну суму (я тоді чомусь вважала, що 5000 грн. мені на перший час буде достатньо, ну як я собі думала, розрахувала щомісячні платежі щоб комфортно вертати), взяти на запястя руки, як браслет, резинку для грошей і вуаля. Потім вже почали цю тему з резинкою для грошей на руці мусолити інші блогери. Але то вже потім. Так ось, ходжу я кілька днів вся проникнута в ціль і притягнення грошей. Не памятаю як на кухні зявилась резинка для грошей. Я зраділа, одягла на руку і ходила далі. Під вечір знаходжу в інтернеті А-банк з можливістю оформити кредит онлайн на віртуальну карту. Я це зробила і отримала кредитну карту Зелену. І... барабанна дрож... через пару днів, я згадую звідки ж резинка на кухні? А вона з перевязаного пучка ЗЕЛЕНІ для салату купленого в супермаркеті. Ось так доля зіграла зі мною злий жарт. А далі МФО брала для оренди перукарського місця, доповнення арсеналу інструментів... а потім на пролонгації... бо ж ще й до повного щастя пандемія, локдаун, клієнтів ще й так мало бо я лиш починала, а з локдауном і поготів...
Останнє редагування: