На які потреби ви брали позики до МФО?

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 1K

На які потреби брали кредит у МФО?

• Їжа

Голосів: 6 10.9%
  • Оплата комунальних послуг

Голосів: 2 3.6%
  • На лікування собі

Голосів: 1 1.8%
  • На лікування родичів

Голосів: 12 21.8%
  • Інше. (У коментарі)

Голосів: 34 61.8%

• Усього проголосувало
    55
Ох.. Історія взяла початок в 2020 році... я розлучаюсь і в той же час перекваліфіковуюсь з HR на перукарство. Вартість навчання, інструменти, матеріали для роботи... але горіла бажаннями стати перукарем. Предісторія: на якомусь прямому ефірі в Дніпропетровського психотерапевта почула "лайфхак" як притягнути гроші на своє бажання... (Боже, яка я була дурна...) словом, потрібно сконцентруватись на своєму бажанні, підрахувати потрібну суму (я тоді чомусь вважала, що 5000 грн. мені на перший час буде достатньо, ну як я собі думала, розрахувала щомісячні платежі щоб комфортно вертати), взяти на запястя руки, як браслет, резинку для грошей і вуаля. Потім вже почали цю тему з резинкою для грошей на руці мусолити інші блогери. Але то вже потім. Так ось, ходжу я кілька днів вся проникнута в ціль і притягнення грошей. Не памятаю як на кухні зявилась резинка для грошей. Я зраділа, одягла на руку і ходила далі. Під вечір знаходжу в інтернеті А-банк з можливістю оформити кредит онлайн на віртуальну карту. Я це зробила і отримала кредитну карту Зелену. І... барабанна дрож... через пару днів, я згадую звідки ж резинка на кухні? А вона з перевязаного пучка ЗЕЛЕНІ для салату купленого в супермаркеті. Ось так доля зіграла зі мною злий жарт. А далі МФО брала для оренди перукарського місця, доповнення арсеналу інструментів... а потім на пролонгації... бо ж ще й до повного щастя пандемія, локдаун, клієнтів ще й так мало бо я лиш починала, а з локдауном і поготів...

Останнє редагування:
Знаю человека, который раз в пол года закидывает тысячу $ на баланс. Играет, и потом пол года не играет. Повезло/не повезло и в люльку :) И никаких проблем с лудоманией у него нет. Относится к этому как к развлечению.
А что, нормально. Поработал славно - набил трошки грошикив - поставил косарь вечнозеленых на Реал П1 за 1,28 - попал - через полгода ещё будет. И на коммуналку, и на пожрать точно останется. А это так, как на отдых хороший съездить, только на пару часов и нажатием одной клавиши "сделать ставку"

На фірмі в нас почались фінансові проблеми, перевели на мінімалку, пообіцяли що це максимум на три місяці. А вже в планах був холодильник і стіралка(по мимо інших всіх витрат), і фігню не вистачалу на побутову техніку, десь тисяч три, ну взяв в манівео і маніфою. А потім понеслось,головне почати, так дійшов до 17 мфо, і сума кредиту з коєним місяцем ставала все більше, при тому після перших трьої місяців кредитів всі наступні кредити брались для перекредитування і покриття відсотків, ну все по класиці. Так чуть більше року брав кредити поки дійшло до того що суми вже не збільшували, а тих що давали стало не вистачати для перекриття, і пішли перші просрочки, знайшов це форум і перестав мати справи з мфо.
А потім війна, окупація, виїзд з окупації, місце проживання на новому місці, взагалі якось не до шараг всих цих було, це дитячі забавки в порівнянні з війною. Так що я на півтора року випав з цієї теми, а це наш суд відновив роботу після деокупації і я виграв вже третю справу по виконавчим провадженням яка зависла із за війни. Так знову трохи повернувся в цю тему і почав заглядувати на форум.

На перекредитування/пролонгаціі та платежі по кредитній карті, щоб її)

Спочатку це було від зп до зп( платили не регулярно) пам'ятаю пів року сиділи без зп,з мамою. Так з'явилась сума на кредитці приват. Далі ургентна операція мами,в грудні 2021 року,і знову та ж таки кредитка від приват,але у січні 2022 року у дідуся стався інсульт,шанси давали 50 на 50, зробили операцію на мозку,а всі ми знаємо яка у нас безкоштовна медицина. Кошти треба було кожного дня 4 - 5 тисяч ((. Дідусь таки помер 27 лютого. На той час ще якось балансувала на межі. З травня в простроченні, на телефоні блокування, все село обдзвонили...
В наявності зараз
1Манівео найбільше тіло
2. Слон
3.Зе кредит ( підозрюю що Стар фін)
4Сос
5Лови лаве
6 май кредит
7.Кредит 7 на реструктуризації
8 . Кредит + теж планую на реструктуризацію. Оба за тіло
Приват блоконув кредитну картку.

Син вліз в мфо, через ставки, стали дзвонити різні, брав і у людей на стаки, напозичалась я для того, щоб перекрити його борги, він знову грав, влізла в мфо, щоб перекрити його кредити, бо казав покінчу з собою, на роботі почалися проблеми, рейдери, але на роботі не звільнили та з їх появою, будь вони неладні, влізла ще більше, бо натрапила на альфонса, короче- мфо немає , всі закрила, тільки банки(пумб достав конкретно, а моно та таскомбанк - потихеньку зменьшую кредітні ліміти на картках) , але ще людям багато винна,а в сина багато не закритих мфо, але його вже це не турбує - йому стало пофіг, є в нього одне ВП, з зп щось відраховують, якось так.

На лікування сина. Коли скінчились гроші за продані квартири довелось лізти в кредити.

Наверное брала самый первый на жизнь. У меня ребенок с аутизмом, долгое время старались чтобы я не работала, я по профессии дефектолог, занималась им. А больше никому он и не нужен особо. А муж четверых обеспечивать плюс ребенка с проблемами не потянул.

Наверное раньше надо было это понять, что он не тянет.

Решила ответить на мертвую, тему, а она ведь интересная, вдруг ещё подтянутся

Назад
Угорі