На все На все ( Кредит Каса) подали в суд. Что делать

Брала кредит каса 3.500накаполо процент36800звонили сказали что дело передали в суд ,2раза звонили сказали что дело передали кредитором если до9числа не заплачу долг буду разбираться с кредиторами и судом чего ждать

Брала кредит каса 3.500накаполо процент36800звонили сказали что дело передали в суд ,2раза звонили сказали что дело передали кредитором если до9числа не заплачу долг буду разбираться с кредиторами и судом чего ждать
В Вул могут подать. Это факт.
Нужно готовиться. По кредит кассе уже есть положительные решения от наших адвокатов.

В Вул могут подать. Это факт.
Нужно готовиться. По кредит кассе уже есть положительные решения от наших адвокатов.
А що дає позитивний результат? В мене прострочка два місяці, тіло 7000 (пролонгаціями виплачено було 29 тия

В смысле?)
Ну, положительный результат в суде.
Я про суди нічого не знаю, позитивний результат це мається на увазі що можна буде оплатити за тіло чи як? Перепрошую за свою некомпетентність

Я про суди нічого не знаю, позитивний результат це мається на увазі що можна буде оплатити за тіло чи як? Перепрошую за свою некомпетентність
Это уже как суд решит. Но зачастую суды принимают решение оплатить тело и процент за использование кредита, например, за 30 дней, а не за 1579 дней, которые они там сете выдумали.

Або і зовсім нічого не платить. знаю що це один на мільйон, але сніг на вулиці, морозець, підняли зп і маю гарний настрій. Тож не мішайте мріяти!

Скажіть будь ласка якщо в дії висвітлила ся судова справа. І дата вказана. Я не працюю вже два пґроки маю троє неповнолітніх дітей. Майна на мені немає. Чим може все закінчитися

Скажіть будь ласка якщо в дії висвітлила ся судова справа. І дата вказана. Я не працюю вже два пґроки маю троє неповнолітніх дітей. Майна на мені немає. Чим може все закінчитися
С укркредитфинанс?

Все же рекомендую отстоять свою позицию в суде. Иначе суд удовлетворит иск данной шараги и Вам придется все оплачивать с возможной блокировкой карт и списанием с них денег.

Як можна отстояти себе що потрібно для того щоб доказати що я не працюю і немає з чого оплачувати

Як можна отстояти себе що потрібно для того щоб доказати що я не працюю і немає з чого оплачувати
Не, это суду совершенно неважно.
Нужно смотреть договор, изучать иск, все, что они подали. А потом, на основании изученных документов, уже строить защиту

Підкажіть будь ласка чи є безкоштовні захисники до яких можна звернутися

Доброго дня,що це все означає,бо якщо чесно я не можу зараз заплатити.

Вкладення

• 1728418489074.webp
    1728418489074.webp
    14.4 Кб · Перегляди: 102
Доброго дня,що це все означає
Що адвокат каси подав на вас позов про стягнення з вас заборгованості, суд його прийняв і є ухвала про відкриття судового провадження в спрощеному порядку без виклику сторін за наявними матеріалами. Вам мають надіслати копію позову з додатками. Після її отримання у вас 15 днів на відзив.
Раджу звернутись за консультацією до наших юристів відразу після отримання документів.

Назад
Угорі