На Топ кредит открыто уголовное дело

• Автор теми Автор теми Ассоль
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 97
  • Перегляди Перегляди 12K
Ассоль, не встиг у них взяти :(:ahaha:

Bonbontoffee, это они себе самооценку завышают :ahaha: видел я фото примоколлект в Инстаграм :ahaha: гламурные дрыщи... Забудьте о группах,нужно решение суда...

А у меня там есть. Непонятно,конечно же, какой мне толк от того, что их лишили лицензии, но все равно мне приятно и радостно, что хоть как то их вздрючили. Мелочь, а приятно)))))

Тоесть топ кредит больше нет??? И им не должны ничего???

Забісив мене прям якийсь парніша... 6 березня приходило смс від топ кредит що змінились реквізити і маю платити на Джобер.А сьогодні телефонує і каже мені що він з Примоколлект по дорученню топ кредита і я маю в трьохденний термін сплатити 60 000 грн..при тому що брала 7900 і 12190 сплатила))питаю що за доручення ,двох слів не може звязати і виключився сам ...:isterika: Запис розмови хотіла прикріпити,але аудіофайли не прикріплюються як я розумію...

Забісив мене прям якийсь парніша... 6 березня приходило смс від топ кредит що змінились реквізити і маю платити на Джобер.А сьогодні телефонує і каже мені що він з Примоколлект по дорученню топ кредита і я маю в трьохденний термін сплатити 60 000 грн..при тому що брала 7900 і 12190 сплатила))питаю що за доручення ,двох слів не може звязати і виключився сам ...:isterika: Запис розмови хотіла прикріпити,але аудіофайли не прикріплюються як я розумію...
Ага, я також маю до пятниці оплатити. Але що головне. Спершу подзвонили с прима колект, а через пару хвилин з цього ж номера, але назвались по іншому. Дивно це все

Ага, я також маю до пятниці оплатити. Але що головне. Спершу подзвонили с прима колект, а через пару хвилин з цього ж номера, але назвались по іншому. Дивно це все
Отож.І кажу йому що за доручення,ти хто взагалі такий,а він мені отаке доручення...Вже якийсь взагалі на лoxа розвод.Я розумію,що я ним і є раз вляпалась в таке,але ж не настільки щоб 60000 сплатити за 3 дні бо мені якйсь сморчок подзвонив і сказав що в нього доручення бачиш є..:fool:

Отож.І кажу йому що за доручення,ти хто взагалі такий,а він мені отаке доручення...Вже якийсь взагалі на лoxа розвод.Я розумію,що я ним і є раз вляпалась в таке,але ж не настільки щоб 60000 сплатити за 3 дні бо мені якйсь сморчок подзвонив і сказав що в нього доручення бачиш є..:fool:
Я нічого платити не буду. Поки не спишуть до тіла

Эля, по швидкому спулять колекторам :crazy: мене так банк продав,коли їх ліцензії лишили...

Доброе утро! Подскажите пожалуйста,пишу на топ кредит,в нацкомфин,как их указывать правильно,этого "джобера" тоже задействовать? Кто сталкивался или может подсказать? Спасибо.

Доброе утро! Подскажите пожалуйста,пишу на топ кредит,в нацкомфин,как их указывать правильно,этого "джобера" тоже задействовать? Кто сталкивался или может подсказать? Спасибо.
пишите на топ, они там сами разберутся

Було б добре,коли б всі ці шараги понакривали...

Ассоль, писала на топ,прий при позитивна відповідь,що ми винні один одному те що брали і все ...вони мовчали,а потім злили Джоберу чи як його там,а ті підняли кіпіш на всю округу, вимагають гроші і погрожують всім

Ассоль, їм до одного місця це все походу...коли вже в цій країні наведуть порядок?

Було б добре,коли б всі ці шараги понакривали...

Ассоль, писала на топ,прий при позитивна відповідь,що ми винні один одному те що брали і все ...вони мовчали,а потім злили Джоберу чи як його там,а ті підняли кіпіш на всю округу, вимагають гроші і погрожують всім

Ассоль, їм до одного місця це все походу...коли вже в цій країні наведуть порядок?
да нацком стал хитро отвечать теперь, пишут о реституции, причем это тогда будет задействовано, когда по суду примут решение о недействительности договора, а до этого момента все остается по прежнему, ну вот я так поняла эти ответы НКФУ

по поводу Джобера - ТОВ Топ кредит продали и они сами на себя сделали заяву об аннулировании лицензии, и скорей всего он будет переименован новыми хозяевами, вся база заемщиков топа была слита в Джобер, т.к. это ихняя же шарага
вот , что пишется на сайте топа во вкладке Юридическая информация У нас є важливе повідомлення: ТОВ "ТОП КРЕДИТ" здійснило відступлення права вимоги за кредитними договорами ТОВ "ФК''ДЖОБЕР" згідно Договору вiдступлення права вимоги №10-18/02 вiд 18.02.2019 та Договору вiдступлення права вимоги №11-28/02 вiд 28.02.2019.

У меня тоде так написано. Кто нибуть знает что кто значит и чего ожидать?

Извините за ошибки, пишу с телефона и немного нервничаю.

Roksi, а родньlх очень достают?
Очень
Они вроде нет,Кредит капитал достает сына
А за то что они достают родных разви не можна пожаловатся на то что они пользуются персональними данными родных они то согласия на обработку не давали

Останнє редагування:
Назад
Угорі