Щоденник На такому дні я ще не була

• Автор теми Автор теми Марина765
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 214
  • Перегляди Перегляди 13K
Ви знаєте, що маєте право на списання відсотків в штрафів по кредитам та позикам?
Навіть якщо батько? Наразі вже багато і так пропонували за тіло, та я вже стільки вбухала в пролонгації що більшість мфо перекрила. Немає ні можливості, ні бажання навіть за тіло

Ви знаєте, що маєте право на списання відсотків в штрафів по кредитам та позикам?
Тут є юристи, напишіть комусь з них по цьому питанню. Дружинам військових точно списують, і якщо батько діючий військовий то наче теж
Навіть якщо батько? Наразі вже багато і так пропонували за тіло, та я вже стільки вбухала в пролонгації що більшість мфо перекрила. Немає ні можливості, ні бажання навіть за тіло
Я просто до того, що вони трохи перестануть вас кошмарити коли зрозуміють що більше тіла з вас не отримають. Ну зі мною було так, кожній мфо я написала на пошту лист про те що я дружина військового, всі відповіли який перелік доків я маю надати і затихли, перестали майже дзвонити

Тут є юристи, напишіть комусь з них по цьому питанню. Дружинам військових точно списують, і якщо батько діючий військовий то наче теж

Я просто до того, що вони трохи перестануть вас кошмарити коли зрозуміють що більше тіла з вас не отримають. Ну зі мною було так, кожній мфо я написала на пошту лист про те що я дружина військового, всі відповіли який перелік доків я маю надати і затихли, перестали майже дзвонити
Зрозуміла. Дякую за пораду

Кредитів близько 700 тисяч…Мфо всі що існують-всі є. Немає ні сил, ні бажання їсти, пити, спати. Забула що таке нормальний сон. Є дві дитини, мої маленьки красуні, у яких мама шматок лайна. Я не знаю як зі мною таке сталось. Ці довбані автомати які постійно вискакували в рекламі… я програла великі кошти і пішло поїхало. Перекривала один другим, потім брала нові, шов старі пролонгувати, напозичалися коштів у всіх в кого могла. Наразі все. Більше взяти нема де. Прострочення саме велике вже близько місяця. Дуже боюся цього моменту, коли подзвонять рідним. Вже набрехала що якісь разводіли мені дзвонять і вам можуть зателефонувати. Тупік. Я не хочу жити далі. Померти також не можу, бо моїм рідним прийдеться закривати всі мої борги. Зп мізерна. Тупо зіпсувала життя собі і своїй родині, яка поки що нічого не знає. Просто захотілось висказатис
І я в такому ж стані. Хоча сьогодні тільки й перший, Клай, пішов в просрочки. Ще 4 через кілька днів. Теж боюсь, що позвонять на роботу. Думаю попередити керівника, але так соромно(

І я в такому ж стані. Хоча сьогодні тільки й перший, Клай, пішов в просрочки. Ще 4 через кілька днів. Теж боюсь, що позвонять на роботу. Думаю попередити керівника, але так соромно(
Клай на роботу не дзвонив, але погрозами залякують...

Я плюс мінус сама вже почитала по розділах, що самі відбиті це біти, кредит каса і єгррші. В мене все це є… поки без протермінувань. Мене паралізує страх з приводу того, чи дійсно вони мені нічого не можуть зробити? Типу виловити десь, або посадити до в’язниці. Постійно присилають якісь вимоги, що передадуть мене як шахрая, взяття кредиту з метою неповернення і тд… я коли брала другу половину-в мене взагалі вже не було ніякої мети, окрім як перекрити старі. Біткепітал планую закрити, інші точно не зможу. В касу написала по фіолетовій кнопці-чекаю. Єгррші в мене найбільша сума, 90000. При тому що на карту вони мені вислали 54, а в кабінеті відразу був борг 90. Типу договір шо відсотки відразу на весь термін, з першого дня. Та мені було все рівно на той момент. Якщо рахувати штрафи, там мабуть вже не менше мільйона в мене буде. Просто жесть.
Підкажіть будь ласка де тв кнопка в Кредит касі? Скільки дивитись не можу знайти. Я один раз заплатила відсотки, зараз сума якась зашкварна. На тіло 11 тисяч нарахували 7 тисяч відсотків

Підкажіть будь ласка де тв кнопка в Кредит касі? Скільки дивитись не можу знайти. Я один раз заплатила відсотки, зараз сума якась зашкварна. На тіло 11 тисяч нарахували 7 тисяч відсотків
Надо зайти с компа, не входя в акаунт там полистать вниз

Спасибо большое, буду на работе зайду попробую. А то на днях день платежа. Денег сейчас платить конечно нет
По Кредит касі, коли Вам дадуть відповідь, уточнюйте чи можете пропустити платіж і зактрити протягом місяця(чи льготного періоду, який Вам нададуть). В мене трапилася ситуація, що дали місяць на зактриття, я спокійно пропускаю платіж, орієнтуючись що є запас часу - а мені обривають месенджери с просрочкою, за яку нарахували штраф. Аргументуючи тим, що це лише зупинка % на льготний період, а не зняття Ваших зобов'язань по графіку платежів. Тому краще уточніть, бо вони якось по різному себе ведуть у всіх.

По Кредит касі, коли Вам дадуть відповідь, уточнюйте чи можете пропустити платіж і зактрити протягом місяця(чи льготного періоду, який Вам нададуть). В мене трапилася ситуація, що дали місяць на зактриття, я спокійно пропускаю платіж, орієнтуючись що є запас часу - а мені обривають месенджери с просрочкою, за яку нарахували штраф. Аргументуючи тим, що це лише зупинка % на льготний період, а не зняття Ваших зобов'язань по графіку платежів. Тому краще уточніть, бо вони якось по різному себе ведуть у всіх.
Дякую велике

Спасибо большое, буду на работе зайду попробую. А то на днях день платежа. Денег сейчас платить конечно нет
С телефона тоже можно. Заходите на сайт Касы и не заходя в кабинет, листание в самый самый низ

Настала моя черга підміни номеру… мені від чоловіка, чоловіку від тещі, їй від мене. Типу четверо в спортивних костюмах зі мною, я сиджу трясусь і тд. Мама злякалась, та швидко їй все пояснила. Наступний етап колажі, я так розумію?

Настала моя черга підміни номеру… мені від чоловіка, чоловіку від тещі, їй від мене. Типу четверо в спортивних костюмах зі мною, я сиджу трясусь і тд. Мама злякалась, та швидко їй все пояснила. Наступний етап колажі, я так розумію?
Жах🤦🏽‍♀️Це які колектори?

Вкладення

• 9D4C2ADA-65F6-4BA5-B08E-C7015AD8640F.webp
    9D4C2ADA-65F6-4BA5-B08E-C7015AD8640F.webp
    27.2 Кб · Перегляди: 141
Я в шоці
Мене вже трусить

Вкладення

• 93DA67FE-FD51-441F-837A-78C3F1CDDE9D.webp
    93DA67FE-FD51-441F-837A-78C3F1CDDE9D.webp
    34.7 Кб · Перегляди: 123
  • FB41F3F6-4C9A-49F9-A366-4CA905EF9FAF.webp