На сайте Нацком не могу отправить заявление - выдает ошибку " невірний захисний код"

• Автор теми Автор теми Yuljasha
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 759
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Yuljasha

Форумчанин
Дописи
73
Реакції
43
Бали
33
Yuljasha не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день!
На сайте Нацком не могу отправить заявление - выдает ошибку " невірний захисний код". Кто с этим сталкивался и как быть?

Скопируйте текст, обновите страницу и снова вставьте и отправьте.

Admin, извините у меня такая же проблема но по вашему совету снова выбивает ошибку.

Добрый день!
На сайте Нацком не могу отправить заявление - выдает ошибку " невірний захисний код". Кто с этим сталкивался и как быть?
Скиньте ссылку на сайт пожалуйста что то не могу разобраться куда писать

Скиньте ссылку на сайт пожалуйста что то не могу разобраться куда писать

Добрый день!
Я зарегистрировалась на сайте Урядовый контактный центр. Это горячая линия 1545. Направляю эл. обращения туда. В "шапке" пишу "Голові Нацкомфінпослуг" и дальше текст, затем "отправить". Моментально принимают к рассмотрению. Более того, справа высвечивается "принято для розгляду", а через короткое время появляется "перенаправлено". А потом, со временем уже написано "Розглянуто" и далее идет ответ Нацкомфинпослуг. Очень удобно. Причем, если в Нацкомфинпослуг поступает обращение из Урядового контактного центра, то Нацком просто обязан рассмотреть и дать ответ в контактный центр. Очень удобно.

Я зарегистрировалась на сайте Урядовый контактный центр. Это горячая линия 1545. Направляю эл. обращения туда. В "шапке" пишу "Голові Нацкомфінпослуг" и дальше текст, затем "отправить". Моментально принимают к рассмотрению. Более того, справа высвечивается "принято для розгляду", а через короткое время появляется "перенаправлено". А потом, со временем уже написано "Розглянуто" и далее идет ответ Нацкомфинпослуг. Очень удобно. Причем, если в Нацкомфинпослуг поступает обращение из Урядового контактного центра, то Нацком просто обязан рассмотреть и дать ответ в контактный центр. Очень удобно.
Там де пише питання і населений пункт що пишете

А який розділ там обирати? Захист прав споживачів? Дякую
Post automatically merged:

Там де пише питання і населений пункт що пишете
І мене це цікавить:) зареєструвалася а що і як писати?

У меня тоже не получается написать в нацкомфин (
Сколько не пытался

А ви маєте зразок заяви?
Я, ФИО маю діючий кредитний інтернет договір з Товариство з обмеженою відповідальністю «___________________».

Кредит був виданий на суму _________ грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають _________% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних зобов’язань з відсотками біля _____ грн)

Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від _____ р. № _______ (строк дії договору ___________) укладений між Товариство з обмеженою відповідальністю «_____________» та ФИО.

Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу _____________

Дата р. ФИО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі