На мою тітку хтось набрав займів

• Автор теми Автор теми Candy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 123
  • Перегляди Перегляди 3K
Керланд, яка треба інформація для відновленння???
Спробуйте відновити доступ до одного з МФО, в якій вона "типу нічого не брала", і в розділі карток подивитись прикріплену картку, якщо картка буде її, значит все таки вона щось брала
А кібер поліція потім побаче що через моє IP відновлювали кабінет??? І потім ще й мені прилетить?

яка треба інформація для відновленння???
Я не відновлював, але скоріш за все це робиться через почту МФО.
Писати їм про те що втратили номер телефону і хочете його змінити, може потребують ФІО, скрін паспорта, кода, а можуть ще і останні 4 цифри карти запросити на яку брався кредит.

А кібер поліція потім побаче що через моє IP відновлювали кабінет??? І потім ще й мені прилетить?
Зайдіть в кафе і підключіться до вайфаю і буде вам інший IP, але я сумніваюсь що кібер поліція взагалі буде займатися вашою справою

Керланд, якщо там була інша карта та інший номер телефону то мабудь не вийде. Дякую за пораду та я правда боюсь в це лізти, щоб не зробити ще гірше
Керланд, мабудь я дуже вірю в правосуддя😅
Lana86, ну кажу те що є
Balanar, не будь яку, в нових телефонах мікросім лише підходить, а її сімка якій вже ого го скільки років була величезна, там і обрізати не допоможе
Займи брали на чужий номер телефону. А тітці дзвонили декілька разів на її номер і питали, чи оформлює вона займ...якось все воно не складається в один пазл
Ну в мене варіант Шо вказали інший номер при оформленні і лише деякі мфо додумались пробити справжній, або інший номер «клієнта»

Останнє редагування:
Керланд, якщо там була інша карта та інший номер телефону то мабудь не вийде. Дякую за пораду та я правда боюсь в це лізти, щоб не зробити ще гірше
Керланд, мабудь я дуже вірю в правосуддя😅
Lana86, ну кажу те що є
Balanar, не будь яку, в нових телефонах мікросім лише підходить, а її сімка якій вже ого го скільки років була величезна, там і обрізати не допоможе

Ну в мене варіант Шо вказали інший номер при оформленні і лише деякі мфо додумались пробити справжній, або інший номер «клієнта»
Ви розумієте,що кредити оформлені на вашу тітку🙄по фіг картка,і номер.
Ваше б оточення розібрали б по молекулах,а вам 2 роки ні бум бум за кредити.Собаки б з котами знали ,що є кредити.
Сім карту в магазинах зв'язку,спокійно заміняли на мікро,зі збереженням номеру,це вам так для інформації))
Говоріть з тіткою,бо питань насправді дуже багато до неї.

Мне кажется, что если действительно нет кредитов, то берете список МФО, делаете выписки по картам за тот период, когда якобы были выданы кредиты и идёте в полицию. По крайней мере в суде поможет, если что. Просто забиваете на них
П.С. хотя дело мутное, как мне кажется

Candy, на тітку зробили напис.
До того їй нічого ніхто не присилав ,не вірю.Листи , оточення,сусіди,навіть коли в неї інший номер.

в неї лише три карти і я особисто передивилася всі транзакції за той період, на її карту гроші не поступали з мфо
вона дала вам доступ до всіх трьох карток щоб ви передивились транзакції?
по сумам треба дивитись, може бути і не конкретно від мфо

Krupniy, матеріали в поліцію вже подано
Ну тогда ждите и не обращайте внимания. Наверное так правильнее всего. Копия заявления же у вас на руках?
Через пару недель сходите узнайте как продвигается дело и ответ требуйте в письменной форме

Дід, а ващє,я ж то можу і знайти рецепт вівсяних пряників)🙄 :beee:

beating-impact.gif

@Krupniy,будемо чекати
На вашем месте, если интересует моё мнение, я бы ещё раз поговорил с тетей. Если она всё-таки пошла на все это ради того, чтоб скрыть факт кредитов, то с полицией могут быть очень плохие последствия

Если она всё-таки пошла на все это ради того, чтоб скрыть факт кредитов, то с полицией могут быть очень плохие последствия
Вот тут полностью согласен. Если полиция будет разбираться в этом деле, то рано или поздно выяснится вся правда. И, таки да, если все это выдумка, то тут не просто плохие последствия, а и серьезные проблемы могут быть.

Назад
Угорі