Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12218
- Реакції
- 16861
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тааак,Ви мене в чомусь ...,Тим більше у коханої тещі. Класний зять.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тааак,Ви мене в чомусь ...,Тим більше у коханої тещі. Класний зять.
Ну не 10мфо.Ну погоджусь парочку,але не 10.І з тілом 6000,значить передзвонювали(або не раз брався кредит),хтось говорив замість тітоньки.Але в 10 мфо на чужу картку?Ні.Не вірю.Ну ,допустим ...за зговором декількох співробітників банку ,чи МФО ,чому це не можливо ,я не розглядаю дану ситуацію ,але ж ,якщо
Поясніть мені - дурневі ,чому це не можливо ,коли я особисто знаю декілька випадків
Та ,я ж не спорю ,тільки сказав що це можливоНу не 10мфо.Ну погоджусь парочку,але не 10.І з тілом 6000,значить передзвонювали(або не раз брався кредит),хтось говорив замість тітоньки.Але в 10 мфо на чужу картку?Ні.Не вірю.
Злий ВиОфтопище: хто б на мою тітку набрав би кредитів![]()
Вона мене дуже зачіпила...Злий Ви
Добре ,завтра розповім ,як спілкуватись - чи давати згоду на спілкування третім особам ,а потім з карти фюкВона мене дуже зачіпила...
Добре ,завтра розповім ,як спілкуватись - чи давати згоду на спілкування третім особам ,а потім з карти фюк
Завжди вреднийОффтопНе відкладай на завтра те, що можно зробити післязавтра![]()
Нє... я теж, як Адмін... злийЗавжди вредний
Якщо це не буде епопея в трьох томах)В цій темі ?
Ні коротенькоНє... я теж, як Адмін... злий
Якщо це не буде епопея в трьох томах)
Якщо там буде присутнійНі коротенько
Не приємлемо як
Ну ,розумієте - якщо тітка цього не визнає ,то робітники банку і подавно ,і хто буде в цьому розбиратись ,поліція - я не думаю (хоча це моя думка )Дід, так Глобал кредит теж є
sigal, нащо вона тоді в поліцію пішла?
@DIVULYA,вона брала кредити лише в банках, а не в цих гавноконторах, в неї лише три карти і я особисто передивилася всі транзакції за той період, на її карту гроші не поступали з мфо
ПЕПА 🇺🇦,отож і я не розумію як так, пишу лише те що знаю і свої домисли
Лючія, ну от в надіюсь що поліція в цьому всьому розбереться
От і я писала про те, що чула що поліція нічого не робить, але як хочеться знати як це все трапилосьНу ,розумієте - якщо тітка цього не визнає ,то робітники банку і подавно ,і хто буде в цьому розбиратись ,поліція - я не думаю (хоча це моя думка )
Хоча це першочергове завдання поліції...От і я писала про те, що чула що поліція нічого не робить, але як хочеться знати як це все трапилось
Спробуйте відновити доступ до одного з МФО, в якій вона "типу нічого не брала", і в розділі карток подивитись прикріплену картку, якщо картка буде її, значит все таки вона щось бралавона брала кредити лише в банках, а не в цих гавноконторах, в неї лише три карти і я особисто передивилася всі транзакції за той період, на її карту гроші не поступали з мфо
І що далі ,як це можна доказати ? Чи думаєте якщо зливають наші дані ,то не можуть робітники банків витягти номер карти чи рахунок ,я думаю при великому бажанні ,люди на луну літали ,а тутСпробуйте відновити доступ до одного з МФО, в якій вона "типу нічого не брала", і в розділі карток подивитись прикріплену картку, якщо картка буде її, значит все таки вона щось брала