На мою тітку хтось набрав займів

• Автор теми Автор теми Candy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 123
  • Перегляди Перегляди 3K
Добре,телефон ,карта чужі ...
Видали кредити в 2021 році...
Ми ж знаємо,що видають і вибивають повернення різні люди))
Дані ж то тітки....код,адреса)
Теж не вірю,що тітка не вкурсі.
Це ж який зговір мали зробити,яка кількість людей,щоб 2 роки ніхто ні бум бум за кредити.....
ТС ви б поговорили з тіткою🙄
Щось вам не договорюють.

Ну ,допустим ...за зговором декількох співробітників банку ,чи МФО ,чому це не можливо ,я не розглядаю дану ситуацію ,але ж ,якщо
Поясніть мені - дурневі ,чому це не можливо ,коли я особисто знаю декілька випадків
Ну не 10мфо.Ну погоджусь парочку,але не 10.І з тілом 6000,значить передзвонювали(або не раз брався кредит),хтось говорив замість тітоньки.Але в 10 мфо на чужу картку?Ні.Не вірю.

Ну не 10мфо.Ну погоджусь парочку,але не 10.І з тілом 6000,значить передзвонювали(або не раз брався кредит),хтось говорив замість тітоньки.Але в 10 мфо на чужу картку?Ні.Не вірю.
Та ,я ж не спорю ,тільки сказав що це можливо

Офтопище: хто б на мою тітку набрав би кредитів :scratch_one-s_head:

Добре ,завтра розповім ,як спілкуватись - чи давати згоду на спілкування третім особам ,а потім з карти фюк
Оффтоп
Не відкладай на завтра те, що можно зробити післязавтра :sarcastic:

Дід, так Глобал кредит теж є
sigal, нащо вона тоді в поліцію пішла?
@DIVULYA,вона брала кредити лише в банках, а не в цих гавноконторах, в неї лише три карти і я особисто передивилася всі транзакції за той період, на її карту гроші не поступали з мфо
ПЕПА 🇺🇦,отож і я не розумію як так, пишу лише те що знаю і свої домисли
Лючія, ну от в надіюсь що поліція в цьому всьому розбереться
Jusy, хммм ну значить далі буде видно, я лиш кажу те що знаю

Останнє редагування:
Дід, так Глобал кредит теж є
sigal, нащо вона тоді в поліцію пішла?
@DIVULYA,вона брала кредити лише в банках, а не в цих гавноконторах, в неї лише три карти і я особисто передивилася всі транзакції за той період, на її карту гроші не поступали з мфо
ПЕПА 🇺🇦,отож і я не розумію як так, пишу лише те що знаю і свої домисли
Лючія, ну от в надіюсь що поліція в цьому всьому розбереться
Ну ,розумієте - якщо тітка цього не визнає ,то робітники банку і подавно ,і хто буде в цьому розбиратись ,поліція - я не думаю (хоча це моя думка )

Ну ,розумієте - якщо тітка цього не визнає ,то робітники банку і подавно ,і хто буде в цьому розбиратись ,поліція - я не думаю (хоча це моя думка )
От і я писала про те, що чула що поліція нічого не робить, але як хочеться знати як це все трапилось

вона брала кредити лише в банках, а не в цих гавноконторах, в неї лише три карти і я особисто передивилася всі транзакції за той період, на її карту гроші не поступали з мфо
Спробуйте відновити доступ до одного з МФО, в якій вона "типу нічого не брала", і в розділі карток подивитись прикріплену картку, якщо картка буде її, значит все таки вона щось брала

Спробуйте відновити доступ до одного з МФО, в якій вона "типу нічого не брала", і в розділі карток подивитись прикріплену картку, якщо картка буде її, значит все таки вона щось брала
І що далі ,як це можна доказати ? Чи думаєте якщо зливають наші дані ,то не можуть робітники банків витягти номер карти чи рахунок ,я думаю при великому бажанні ,люди на луну літали ,а тут

Назад
Угорі