На мою тітку хтось набрав займів

• Автор теми Автор теми Candy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 123
  • Перегляди Перегляди 3K
Ну ,не смішна сітаація ,я вважаю що це можливо за наших реалій , і при відношенні банківських робітників
Тони с 21 года ни разу не позвонили, ни разу письма не прислали. Тем более там не одно мфо, а 10. Тут тетя явно хитрит))

Тони с 21 года ни разу не позвонили, ни разу письма не прислали. Тем более там не одно мфо, а 10. Тут тетя явно хитрит))
Та ,яж не слідчий ,а навіщо тобі телефонувати ,коли тобі навішали ліівих

Чтобы не объяснять всем зачем брала и почему. Вот и сказала что мошенники. Но не верится мне, что за этот период никто с мфо не звонил ни знакомым, ни родственникам за её кредиты.
Я так говорила дуже довго всім, поки не наважилась розповісти правду

В 2021 році на чужу картку?не вірю🙄.
Тітка вперлась і готова навіть в поліцію йти.
Тим більш кредити брала вже.
Звідки інфа на яку карту брався кредит?

В 2021 році на чужу картку?не вірю🙄.
Тітка вперлась і готова навіть в поліцію йти.
Тим більш кредити брала вже.
Звідки інфа на яку карту брався кредит?
Ну ,допустим ...за зговором декількох співробітників банку ,чи МФО ,чому це не можливо ,я не розглядаю дану ситуацію ,але ж ,якщо
Поясніть мені - дурневі ,чому це не можливо ,коли я особисто знаю декілька випадків

Займи брали на чужий номер телефону. А тітці дзвонили декілька разів на її номер і питали, чи оформлює вона займ...якось все воно не складається в один пазл

Тему ,на кол .Завтра ,Чи с годні розповім реальну історію ,а це в топку

Как мне кажется, что тетка просто сказала , что не брала. Решила просто не признаваться, вот и всё.
Мені теж так здається, що тітка щось намутила сама. Бо реально ця історія із розряду фантастики. Просто таке майже не реально зробити. Шахраї можуть гроші з карти забрати у надто довірливих людей.
Можливо це Ви допомогли піти 7 тисячам з карти тещі?)
Тим більше у коханої тещі. Класний зять.

Назад
Угорі