На мою тітку хтось набрав займів

• Автор теми Автор теми Candy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 123
  • Перегляди Перегляди 3K
Admin, так а що там треба? Паспорт та Інн, цього хіба недостатньо?

Чтобы не объяснять всем зачем брала и почему. Вот и сказала что мошенники. Но не верится мне, что за этот период никто с мфо не звонил ни знакомым, ни родственникам за её кредиты.

Добре ,давай допустим - маючи на руцях всі доки ,але без людини ,за зговором ,по трошки ,не багато за один раз .Я в це вірю ,це можливо зробити
Так, але для чого тітці приховувати, якщо це вона набрала кредитів? Зовсім не бачу сенсу
Чтобы не объяснять всем зачем брала и почему. Вот и сказала что мошенники. Но не верится мне, что за этот период никто с мфо не звонил ни знакомым, ни родственникам за её кредиты.
Я такие примеры знаю 😁
Хз, короче... я пока просто почитаю)

Ні
Практично всі шараги верифікують карту ( і зазвичай вона так само має бути на зайОМщика оформлена ) і телефон.
Співпадіння знатне.

Ні. Зараз все складніше.
Я в прихованому розділі писав, як зараз видають кредити. Але, якщо ви кажете, що в 2021 році, то там простіше було. Тому все може бути...
Ні
Практично всі шараги верифікують карту ( і зазвичай вона так само має бути на зайОМщика оформлена ) і телефон.
Співпадіння знатне.
Точно. Ще й верифікація картки. Але точно вони перевіряють, кому належить картка?

Ні
Співпадіння знатне.
Добре ,а коли телефонують і прості два запитання ,ви це купляли чи ні ,і все з карти пішло 7 к

Точно. Ще й верифікація картки. Але точно вони перевіряють, кому належить картка?
Дехто деінде примудрявся брати на чужу, писали на форумі... але я особисто двічи в різних канторах пробував на ліву картку не на своє прізвище брати і відразу відмова. Не на свою можливо взяти хіба що коли ти декілька займів вже брав і тіпа надійний і тоді змнюєш реквізити вхідні для грошей. І то це під знаком питання.

Дехто деінде примудрявся брати на чужу, писали на форумі... але я особисто двічи в різних канторах пробував на ліву картку не на своє прізвище брати і відразу відмова. Не на свою можливо взяти хіба що коли ти декілька займів вже брав і тіпа надійний і тоді змнюєш реквізити вхідні для грошей. І то це під знаком питання.
Добре а коли веріфікація через Дію ,давайте не будемо моленькими,за бажанням можна ,а маючи фото ,паспортні данні ,код на руках ,це реально - правда треба раморочитись ,ну суко їм воно воздасться

Глобал кредит в свій час не верифікував. Вже після одобрення займу потрібно було ввести номер будь-якої картки

Добре а коли веріфікація через Дію ,давайте не будемо моленькими,за бажанням можна ,а маючи фото ,паспортні данні ,код на руках ,це реально - правда треба раморочитись ,ну суко їм воно воздасться
А давай тьотя сфоткайся с паспортом в руках... :ahaha: :ahaha:

Глобал кредит в свій час не верифікував. Вже після одобрення займу потрібно було ввести номер будь-якої картки
Я ж кажу, що чув про таке... але особисто в мене всі контори верифікували особисту.

Назад
Угорі