На МФО свет клином не сошёлся... =)

• Автор теми Автор теми Evgeniya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
если есть какойнибудь старый телефон, вставить туда старую симку и выключить звук. и пусть звонят. а новую симку вставить ребенку в телефон. и тогда искать не будут
идея!спасибо за совет так и сделаю

Олечка, ну от у мене 16 мфо,як почнуть з кожного дзвонити?та мої в житті не повірять що я маю скільки кредитів,а чому саме не той випадок?

Олечка, ну от у мене 16 мфо,як почнуть з кожного дзвонити?та мої в житті не повірять що я маю скільки кредитів,а чому саме не той випадок?
Вот именно 1 бы позвонил может и прокатило би а в моем случае 30+ одна я такая на улице никому не звонят только насчёт меня? Я сказала выхода не было очень быстро маму и родственников нашли

Пусть уже знают родственники это несправедливо по отношению к ним Тем более стараются вывести меня с этого состояния в котором я сейчас

Вот именно 1 бы позвонил может и прокатило би а в моем случае 30+ одна я такая на улице никому не звонят только насчёт меня? Я сказала выхода не было очень быстро маму и родственников нашли

Пусть уже знают родственники это несправедливо по отношению к ним Тем более стараются вывести меня с этого состояния в котором я сейчас
хорошо когда есть поддержка родственников а все остальное наладиться

хорошо когда есть поддержка родственников а все остальное наладиться
Поддержка есть но смотреть в глаза им не могуКак говорит сестра я в любом случае от тебя не откажусь

Теперь ещё им придётся и за детей моих ответственность нести тк уезжаю за границу

Поддержка есть но смотреть в глаза им не могуКак говорит сестра я в любом случае от тебя не откажусь
а у меня и такой нет сама с детьми в такой поуши херне!но ничего все будет хорошо главное в это верить!

@@@@@@@@ NAV, дівчата візьміть себе в руки)перекладіть вину на ті срані мфо(як бачили що є 29 відкритих позик чому ще давали?про що це свідчить?ну ясен же пень,що віддавати таке не реально,навіть якщо зп вказували 15000грн.ці дії всі відточені для доїння бабла в особливо великих розмірах!і основне з кого з багатодітних мам,чи пенсіонерів!!!

не хотіла зразу писати...але так,...стосувалось того, що євреі будуть керувати сходом Украіни, через що там і почали війну і просто заставили народ виіхати зі сходу і шукати іншого притулку. Потім перейдуть дальше, підвищення цін, закриття підприємств і т.д призведе до того, що люди будуть змушені шукати роботу за кордоном, а з часом і осядуть там...що років за 50 знищить таку краіну як Украіна(((
Чогось ці масони-євреї не йдуть знищувати ні Німеччину ні Саудівську Аравію. Ми споконвіку були, є і будемо нацією безхребетних лопухів. І поки щось не зміниться у нашому менталітеті, нашій свідомості, всі будуть на нас їздити, тут не треба і вселенського заговору. На нас їздять і нас грабують бо це легко, просто і зручно.

Чогось ці масони-євреї не йдуть знищувати ні Німеччину ні Саудівську Аравію. Ми споконвіку були, є і будемо нацією безхребетних лопухів. І поки щось не зміниться у нашому менталітеті, нашій свідомості, всі будуть на нас їздити, тут не треба і вселенського заговору. На нас їздять і нас грабують бо це легко, просто і зручно.
От тут згідна повністю!!! Ми можемо, якщо захочемо!!! Але простіше нас розігнати по інших краінах і зробити все по своєму...адже хто тоді буде особо пручатись???

Та знаєте, он поляки їздять на заробітки у Німеччину і вважають, що у них теж біднота. Риба шукає де глибше, а людина - де краще і це нормально. Ненормально, що вже стільки років українці мовчки спостерігають за масштабним розкраданням державних ресурсів. Це в голові не вкладається. З таким рабським менталітетом наша нація приречена на вимирання. Але як глобаліст сприймаю це по-філософському. Не буде вишитих рушників, то будуть статуетки Будди чи африканські барабани, яка різниця.

Я сьогодні ходила до обленерго але відмовилися розбити шукайте до 1ого 1850грн а то отріжемо обєсняла що четверо дітей фінансові труднощі сказали тільки так блін діти в 16годин приходять з школи як учитися чоловік скоро на зароботки менша має 1.5як в темноті сидіти не уявляю.звернулася в церкву де годемо неможуть помогти звернулася в сельсовет нічого куди звертатися незнаю

Prostomama, спробуйте на гарячу лінію можливо там Вам щось підкажуть.здається номер 1545, але перепровірте в гуглі.

Я сьогодні ходила до обленерго але відмовилися розбити шукайте до 1ого 1850грн а то отріжемо обєсняла що четверо дітей фінансові труднощі сказали тільки так блін діти в 16годин приходять з школи як учитися чоловік скоро на зароботки менша має 1.5як в темноті сидіти не уявляю.звернулася в церкву де годемо неможуть помогти звернулася в сельсовет нічого куди звертатися незнаю
У меня с женой 8 ребятишек,отключили газ,обращались,уже ко всем кому можно и депутатам в том числе,ответов,ноль,никому мы не нужны кроме самих себя.

У меня с женой 8 ребятишек,отключили газ,обращались,уже ко всем кому можно и депутатам в том числе,ответов,ноль,никому мы не нужны кроме самих себя.
Да це точно нікому ненужні але я ще напишу присяжнюкові в программу
Prostomama, спробуйте на гарячу лінію можливо там Вам щось підкажуть.здається номер 1545, але перепровірте в гуглі.
Звонила толку 0000000

Kerik, Prostomama, короче не ту страну назвали гондурасом, воно й не дивно,що люди массово виїзжають... що тут сказати ...просто пи...ць

Вони всерівно можуть розбити борг!!! Потрібно писати заяву! Ходіть, добивайтесь, на щось таки підуть...в нас так з газом зараз!!! Коли мені сказали "Пишіть заяву на реструктуризацію" я припухла...думаю, а чим вони кращі за мфо?!?

Вони всерівно можуть розбити борг!!! Потрібно писати заяву! Ходіть, добивайтесь, на щось таки підуть...в нас так з газом зараз!!! Коли мені сказали "Пишіть заяву на реструктуризацію" я припухла...думаю, а чим вони кращі за мфо?!?
На дві часті розбили 1800та 1200грн

І це вже щось) Але варто ще тормосити іх, можливо ще розкинуть...не можу точніше нічого про обленерго сказати, просто думаю, що як газкантора йде на уступки так і ці б мали піти...але Вам варто поговорити з кимось, хто більше знає цю ситуацію зсередини! А пробували звертатись в спілку прав споживача?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі