На МФО свет клином не сошёлся... =)

• Автор теми Автор теми Evgeniya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
А у меня отопление 5000 долг в суд грозятся подать!

deathmetal, а я кажу,не пишіть,не переводьте дурно папір,не спілкуйтесь,а хто хоче вислуховувати всяку хрінь за вас то це його воля.
люди пишут куда то, общаются с этими дeбuлaми по телефону, письма читают, а потом нервничают, спят плохо. а я ни скем ни общаюсь, никуда не пишу и живу спокойно. звонков стало на много меньше. письма выкидываю даже не вскрывая. и ни каких проблем

Evgeniya, а вот Аминь не надо :ahaha: а то как молитва... А так все верно 100% !!!

это вариант вообще замечательный) я просто хочу всё закрыть и забыть, вот смогу по реструктуризации за 5 месяцев закрыть 12 мфо, но не все идут на реструктуризацию на моих условиях, поэтому буду закрывать только те, кто идёт на уступки
Кф. Маєте?

А у меня отопление 5000 долг в суд грозятся подать!
у соседей долг по отоплению больше 40 тыс. и это только по отоплению. а есть еще за гар.воду и т.д. никто ни в какой суд не подал, осенью оформили рестукторизацию и все норм

люди пишут куда то, общаются с этими дeбuлaми по телефону, письма читают, а потом нервничают, спят плохо. а я ни скем ни общаюсь, никуда не пишу и живу спокойно. звонков стало на много меньше. письма выкидываю даже не вскрывая. и ни каких проблем
Какая у вас прострочка?

знаю случай, когда пенсионерка из-за огромной суммы за коммунал повесилась,а из-за мфо суицид на суициде, это спасибо всё нашим политикам... довели народ... а сами жируют, скоты
От-от! Як в тему в нашій краіні з'явились МФО!!! Коли ціни надзвичайно високі, люди не вигрібають, про пенсіонерів взагалі мовчу!!!! В мене батьки отримують по 1700пенсіі, а комунальні зимою виходять майже 4000тис!!!Добре, що ми переіхали до них і це все пробуємо об'єднати, та і на щастя ні на які лікарства не тратимо...але ж по суті декому нехватає навітт комунальні оплатити...а тут в центрі "будка" КФ чи Готівочки, ну як не скористатись, якщо б...дь декому істи нема за що!!! Стратегія якась...

deathmetal, Бро :ahaha: у Вас 40 МФО ???где Вы их понаходили то? Я от силы 10-12 знаю :ahaha:

Kristinadg, це стратегія ростовщиків,яка підтримується на державному рівні!!! Довести народ до бідності,а ростовщиків мають довести до зубожіння!!!

deathmetal, Бро :ahaha: у Вас 40 МФО ???где Вы их понаходили то? Я от силы 10-12 знаю :ahaha:

Kristinadg, це стратегія ростовщиків,яка підтримується на державному рівні!!! Довести народ до бідності,а ростовщиків мають довести до зубожіння!!!
Є більше)))Плодяться швидше і більше ніж кролики!!!

гугл в помощь. но у меня в общей массе гдето 25 просто некоторые по 2 раза. я еще на дочь брал. а вообще их больше сотни

почему мужики зимой ходят в штанах а женщины в колготках. а потому что у мужиков ***** греет между ног а у женщин пиздато

Я от зачеплю політичну тему...не дуже люблю, та все ж!!! В мене от орендодавець - депутат і юрист. Вона нам так десь за застіллям шепнула, що зараз відбувається "тихий геноцид"!!! Люди по можливості розбігаються куди можуть, розумні в першу чергу!!! В нас залишаються лише пенсіонери, які не витягують і з часом здадуть або ж робоча сила, яка буде працювати на благо іншоі націі ... Раніше не сприймала це( А зараз бачу, що по трохи до цього йде!!!

У меня очень большие долги и за комуналку и изза МФО у людей наотдалживалась все туда несла не могла остановиться .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі