На МФО свет клином не сошёлся... =)

• Автор теми Автор теми Evgeniya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 7K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
быть бедным не стыдно, быть должником не стыдно, долг - это не преступление, преступление - это доводить людей до нищеты и самоубийства! А у нас у всех всё наладится. Эти мфо прекрасно знал на что идут, знали свои риски, так вот мыкак раз и есть те проблемные % не возврата... вот и всё. Всё со временем забудется, всё уляжется...!!!! Всё будет хорошо!!!

а как я вообще на данный момент не понимаю как поступить и как начать все это расхлебывать
если денег нет. потерпеть несколько месяцев и начнет все утихать. у меня вот на третьем месяце игнора заебывают уже меньше

чому сфальсифіковані? Підтвердженням є теперішні події в Україні ))) щось не співпадає може?
Вибачте, але почитавши ваші повідомлення, визначивши ваш світогляд я навіть не хочу відповідати.
Протоколи сіонських мудреців — Вікіпедія
Пророцтва Нострадамуса теж тіпа збуваються.

Є люди, яким зручно перекладати відповідальність на масонські заговори, магнітні бурі, розташування планет і т.д. Та, на жаль, в 90% випадків ми самі кузнєци свого звіздєца. 10% - збіг обставин і вплив зовн. факторів

Чувство вины не проходит я должна быть маме опорой в этом возврасте .Я сегодня глянула на неё а она за неделю тоже где то 7 кг скинула...Моих родственников прокошмарили с моими МФО все как описано в худшем варианте...
:( Сказати, що це неприємно - нічого не сказати((( Можливо підтримуйте маму побільше, все частіше розказуйте і показуйте будь-яку інфу, що мфо аферюги ще ті... Робіть приємні подаруночки- дрібнички, але щирі!!! Скоро 8 березня))) Пошукайте в неті до прикладу "100 причин, за що я люблю маму!" Зробіть такий подарунок! Кредити - це проблема, але не настільки страшна, якою іі малюють!!! Є випадки коли мама до останнього стоіть за своєю дитиною, навіть, якщо ця дитина- вбивця((( А тут мами кредит не можуть пережити?!? Та це просто злість, яка рано чи пізно пройде...але батьків потрібно любити і берегти...і не давати цим нелюдам зашугувати іх!!!

если денег нет. потерпеть несколько месяцев и начнет все утихать. у меня вот на третьем месяце игнора заебывают уже меньше
меня лично тоже намного меньше зато всех кого сыщут-з....т смсками и звонками,уже и не знаю как людям в глаза смотреть,вот среди недели номер сына 8-ми летнего нашли а вчера невестку нашли,пипеццццц!!!

Cosa_Nostra, чому сфальсифіковані? Підтвердженням є теперішні події в Україні ))) щось не співпадає може?
Я не хотіла зразу писати...але так,...стосувалось того, що євреі будуть керувати сходом Украіни, через що там і почали війну і просто заставили народ виіхати зі сходу і шукати іншого притулку. Потім перейдуть дальше, підвищення цін, закриття підприємств і т.д призведе до того, що люди будуть змушені шукати роботу за кордоном, а з часом і осядуть там...що років за 50 знищить таку краіну як Украіна(((

меня лично тоже намного меньше зато всех кого сыщут-з....т смсками и звонками,уже и не знаю как людям в глаза смотреть,вот среди недели номер сына 8-ми летнего нашли а вчера невестку нашли,пипеццццц!!!
вы соцсети и вайбер поудаляли?

Prostomama, може спробуйте якось домовитися про відстрочку платежу по світлу, попросіть.
Де ваш чоловік зараз, чим він зайнятий, чому не бере пилу в руки і не йде в ліс заготовити дров? Ви писали, що він теж зараз без роботи, їде на заробітки через два тижні. Дітей робити всі вміють, а подбати про них?
Він всіх обзвонив пішов вчора пів дня його небуло помагав щось 100грн принюсь хоч на хліб є

deathmetal, ну і хай собі знаходять)сьогодні до моєї мами подзвонили з мілоан мама питає чи вона знає куди дзвоне?а вона так ви подружка моя типу,ну і розказує що вони не червоний хрест щоб гроші роздавати,мама питає а як же вона договір підписувала їхала до вас в Київ?а ця каже:ти що дури вдаєш?і скинула.

так откуда же они твapu находят
ума не приложу я понимаю приват да хорошо но у меня с невесткой разные фамилиии и по хорошему х*р узнаешь кто есть кто но ребенка пипец еще звонят среди урока

deathmetal, ну і хай собі знаходять)сьогодні до моєї мами подзвонили з мілоан мама питає чи вона знає куди дзвоне?а вона так ви подружка моя типу,ну і розказує що вони не червоний хрест щоб гроші роздавати,мама питає а як же вона договір підписувала їхала до вас в Київ?а ця каже:ти що дури вдаєш?і скинула.
так сними инадо разговаривать- твердо и смело

Олечка, та виберіть собі позицію що ви нічого нікому не винні,і тим більше якщо ви з людьми тими ніяк не пов'язані,то кажіть що нічого не знаєте,якщо щось винна хай подають в суд,хіба що ви просто признали що у вас є борги.

ума не приложу я понимаю приват да хорошо но у меня с невесткой разные фамилиии и по хорошему х*р узнаешь кто есть кто но ребенка пипец еще звонят среди урока
ребенку надо симку поменять

а стоит ли если этот номер нашли не факт что новый не пробьют(к стати Кешми его одалели)падлы
если есть какойнибудь старый телефон, вставить туда старую симку и выключить звук. и пусть звонят. а новую симку вставить ребенку в телефон. и тогда искать не будут

Олечка, та виберіть собі позицію що ви нічого нікому не винні,і тим більше якщо ви з людьми тими ніяк не пов'язані,то кажіть що нічого не знаєте,якщо щось винна хай подають в суд,хіба що ви просто признали що у вас є борги.
Не тот случай ...Очень Много родственников и людей сначала с одной МФО потом с другой обзвонили

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі