На межі життя і смерті...

• Автор теми Автор теми Vanshes
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 88
  • Перегляди Перегляди 3K
Нет, просто странно что два разных человека, пользуются одной и той же фразой в течении одних суток..при этом ни когда здесь ранее подобного выражения не встречал.
Это очень распространенное выражение в некоторых регионах. Есть еще вариант нахватался как дypak мыла)))

Если боишься звонков - плати. Не боишься - посылай звонилок нах, как делают большинство людей на этом форуме

Доброго дня всім,коротко про мою проблему...Понабирався МФО як пес бліх,з сьогоднішнього дня йдуть прострочки...Платити немає чим...Дзвінки...погрози..На виправдання навіть нереагують.А все це почалось з одного МФО,потім проблеми з робою,захворіла близька людина,знову набрав в МФО,і так вже рік,там пролонгації,там закрив,там відкрив другий.А ще три кредитки вже з мінусами...Як з цього вилізти лайна уявлення немаю
Якби я натрапила на форум в той день,коли починались протермiнування... :dash1: Хоча..Його ж тодi ще не було (

В тому то й діло що на форумі я 3дні,і вже всякого начитався...страшно якось стільки боргів,колектори скоро спокою небудуть давати
Значит не темы читаете, почитайте темы по своим МФО и будете иметь общее представление, что делать, как себя вести, кто что может предложить. Темы "законодательство", а шарагами лучше не общаться

Доброго дня всім,коротко про мою проблему...Понабирався МФО як пес бліх,з сьогоднішнього дня йдуть прострочки...Платити немає чим...Дзвінки...погрози..На виправдання навіть нереагують.А все це почалось з одного МФО,потім проблеми з робою,захворіла близька людина,знову набрав в МФО,і так вже рік,там пролонгації,там закрив,там відкрив другий.А ще три кредитки вже з мінусами...Як з цього вилізти лайна уявлення немаю

на мфо забити великий болт з такою самою різьбою.
з кредитками з мінусами на мою думку краще домовлятись про реструктуризацію за можливості, якщо банк то можуть і до суду подати, а можуть і так само колекторам продати борги.
стосовно дзвінків - кращий варіант поміняти сімку, родичів попередити, що будуть дзвонити. як на мене, головне з ними менше спілкуватись і ГОЛОВНЕ не вестись на то що вони будуть розповідати та не звертати уваги на їх погрози (як варіант можно до поліції звернутись стосовно погроз).

Я так зрозуміла,що паніка заважає Вам переосмислити прочитанне. Не віриться,що все може бути так.
У такому стані далеко не заїдеш.
Ми тут всі підтримуємо один одного. Ми ---соломинка. Але для того щоб почати свою боротьбу,треба перебороти страх.....
І читати Форум... Я Вам бажаю витримки...
Якщо щось не зрозуміло,пишіть. Відповідь Вам нададуть. Але давайте Ви почнете читати,записувати і переборювати СЕБЕ!!!!...........

на мфо забити великий болт з такою самою різьбою.
з кредитками з мінусами на мою думку краще домовлятись про реструктуризацію за можливості, якщо банк то можуть і до суду подати, а можуть і так само колекторам продати борги.
стосовно дзвінків - кращий варіант поміняти сімку, родичів попередити, що будуть дзвонити. як на мене, головне з ними менше спілкуватись.
Дякую за підтримку

Не знаю даже что вам посоветовать, не платите этим гиенам, копите деньги. Рано или поздно они что предложат выгодное и для вас, тк лучше в ять хоть что-то чем ничего. Пытайтесь найти поддержку родных. Может кто-то из друзей знакомых займёт какую то сумму без % для погашения, а другу будете выплачивать уже хотя бы без %, лучше как ни как...

Я так зрозуміла,що паніка заважає Вам переосмислити прочитанне. Не віриться,що все може бути так.
У такому стані далеко не заїдеш.
Ми тут всі підтримуємо один одного. Ми ---соломинка. Але для того щоб почати свою боротьбу,треба перебороти страх.....
І читати Форум... Я Вам бажаю витримки...
Якщо щось не зрозуміло,пишіть. Відповідь Вам нададуть. Але давайте Ви почнете читати,записувати і переборювати СЕБЕ!!!!...........
Дякую за підтримку...деякі тут пишуть що спочатку все страшно,а далі будь що буде

В большинстве люди, когда пишут первые посты, то нормально это выглядит так. " Как я рад, что попал на этот форум, без его советов я бы не знал, что делать". А есть другой вариант "Памагите, спасите, денег нет, чем платить" Что бы не было второго варианта, почитайте сначала форум.

Не знаю даже что вам посоветовать, не платите этим гиенам, копите деньги. Рано или поздно они что предложат выгодное и для вас, тк лучше в ять хоть что-то чем ничего. Пытайтесь найти поддержку родных. Может кто-то из друзей знакомых займёт какую то сумму без % для погашения, а другу будете выплачивать уже хотя бы без %, лучше как ни как...
Та да так краще,але я в такому кругу людей і рідних що вже ніхто ні копійки непозиче...за цей період часу склалась ситуація така(((

Дякую за підтримку
Дякую за підтримку...деякі тут пишуть що спочатку все страшно,а далі будь що буде
А давайте ми з Вами вийдемо з цієї теми... Почнемо з розділу,,Все для новачків''.
Я чекатиму Ваші запитання саме там!!!!))))

Нет, просто странно что два разных человека, пользуются одной и той же фразой в течении одних суток..при этом ни когда здесь ранее подобного выражения не встречал.
А еще у всех душераздирающие названия тем.
Не, ну что я говорила, уже советчики налетели, три дня на сайте, а иди, бери деньги у друзей и плати.

Останнє редагування:
не зважайте на відсотки які Вам рахують. створіть на тел "чорній список" не спілкуйтесь ні з ким. Будуть писати страшні погрози, звонити рідним. Не зважайте - через декілька місяців будуть пропонувати закрити за тіло. Ніякий суд Вам їх відсотки не присудить.

А давайте ми з Вами вийдемо з цієї теми... Почнемо з розділу,,Все для новачків''.
Я чекатиму Ваші запитання саме там!!!!))))
Ок
не зважайте на відсотки які Вам рахують. створіть на тел "чорній список" не спілкуйтесь ні з ким. Будуть писати страшні погрози, звонити рідним. Не зважайте - через декілька місяців будуть пропонувати закрити за тіло. Ніякий суд Вам їх відсотки не присудить.
Дякую за здорове тлумачення

Та да так краще,але я в такому кругу людей і рідних що вже ніхто ні копійки непозиче...за цей період часу склалась ситуація така(((
Ну тогда выход только 1...не платите мфо, копите деньги.... Придёт момент, предложат адекватное решение проблемы, выплатите.

Назад
Угорі