На межі життя і смерті...

• Автор теми Автор теми Vanshes
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 88
  • Перегляди Перегляди 3K

Vanshes

Only read
Дописи
65
Реакції
7
Бали
8
Vanshes не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім,коротко про мою проблему...Понабирався МФО як пес бліх,з сьогоднішнього дня йдуть прострочки...Платити немає чим...Дзвінки...погрози..На виправдання навіть нереагують.А все це почалось з одного МФО,потім проблеми з робою,захворіла близька людина,знову набрав в МФО,і так вже рік,там пролонгації,там закрив,там відкрив другий.А ще три кредитки вже з мінусами...Як з цього вилізти лайна уявлення немаю

Доброго дня всім,коротко про мою проблему...Понабирався МФО як пес бліх,з сьогоднішнього дня йдуть прострочки...Платити немає чим...Дзвінки...погрози..На виправдання навіть нереагують.А все це почалось з одного МФО,потім проблеми з робою,захворіла близька людина,знову набрав в МФО,і так вже рік,там пролонгації,там закрив,там відкрив другий.А ще три кредитки вже з мінусами...Як з цього вилізти лайна уявлення немаю
Як вилізати?Як реагувати?НІЯК!Просто забити на МФО а по кредиткам за часом вернете ,тай усе буде добре,головне голову не втрачати та попередити свій круг рідних про цих паскуд і все)

Але ж вони % космічні нарахують,аж страшно буде заснути,і в загальному життя не дадуть,а що потім суд???і визнають те що я маю оплатити?

Але ж вони % космічні нарахують,аж страшно буде заснути,і в загальному життя не дадуть,а що потім суд???і визнають те що я маю оплатити?
Ви мені скажіть,скільки ви часу на форумі?Ви усе читали?Який суд?Суд в 1 з 1000 випадків ,якщо не рідше .Проценти нарахують,які потім через 3-4 місяці просрочки спишуть і попросять вас віддати хоча б тіло кредиту,не заводіть істерики та читай форум)

В тому то й діло що на форумі я 3дні,і вже всякого начитався...страшно якось стільки боргів,колектори скоро спокою небудуть давати

Нехай собі нараховують, Вам то що. Яка різниця, скільки не платити)

В тому то й діло що на форумі я 3дні,і вже всякого начитався...страшно якось стільки боргів,колектори скоро спокою небудуть давати
А вы точно этот форум читали?что вам так страшно стало?!

Главное- успокойтесь сами и подготовьте своих родных, знакомых к тому, что будет прессинга от...мошенников!! Я тоже паниковала, нашла этот форум, уже год читаю, только сегодня зарегистрировалась. И сразу прочитала письмо-приглашение от админа!!! Прочитайте, и начните изучать форум

А як ще сказати...?
Нет, просто странно что два разных человека, пользуются одной и той же фразой в течении одних суток..при этом ни когда здесь ранее подобного выражения не встречал.

Второй раз за последние пару дней уже читаю это выражение "Набрался кредитов как блох"
Вы немного ошибаетесь, только вчера две темы были открыты, и каждый написал это выражение. А те, кто им советывали заплатить, еще было штук три.

Вы немного ошибаетесь, только вчера две темы были открыты, и каждый написал это выражение. А те, кто им советывали заплатить, еще было штук три.
Нерозумію до чого ви ???можливо це просто збіг обставин

Читайте форум і знайдете відповіді, які допоможуть вам оприділитися в відношенні до цього.

Так если эти выражения вчера были,в чем я тогда ошибаюсь? ?

Назад
Угорі