Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не тількі ж картинки...Класика
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не тількі ж картинки...Класика
ГидраАвтора звать Худра, латинос наверное))
Шо то за палець???
Ну как хочешь))
Ну как хочешь))![]()
Краще був би худра. Загадковіше.Ну как хочешь))![]()
Заметь, просто наблюдаюХорош сраться
Бачу і я. Але форумчани не люблять недомолвок.Заметь, просто наблюдаю
Ла Худра. Как вариант)Автора звать Худра, латинос наверное))
Цю історію мені розповів мій колега по роботі ...вирішили в інтернеті по дивитись що кажуть люди з цього приводу і от потрапили сюди.....Бачу і я. Але форумчани не люблять недомолвок.
Не без причин. Колектори, бажаючі взяти і не віддати кредити і ті хто хочуть максимально швидко за чужий рахунок вирішити свої фінансові проблеми - кидають дуже негативну тінь на діяльність всього форуму.
В моєму розумінні всі три категорії вище перерахованих - шахраї. І перше що їх відрізняє від звичайних форумчан це мовчання і недомолвки.
Особисто мені немає значення кого Ви не хочете віддавати в поліцію. Я написав про реально можливі наслідки і на цьому все. В житті буває багато чого.
Хоча і не розумію Вашого покривання відвертого шахрайства.
Да откуда же б* вы беретесь, сумку схомячили, кредитов набрали, и такие четенькие все, мизинчиком текстик набрать. Не всех Геракл ух*чил в свое время)
Ла Худра. Как вариант
Люди сказали подавати заяву в поліцію, або платити всі забаганки кантори. Це якщо по суті.Цю історію мені розповів мій колега по роботі ...вирішили в інтернеті по дивитись що кажуть люди з цього приводу і от потрапили сюди.....
жінка на нього взяла кредит, він у телефоні не дуже вмілий, все на ній трималося,вона все створювала, а далі він не розповідав докладно, казав що, чи розлучились чи що та вона поїхала за кордон .....
Можливо він чогось не до мовляє , це вже діло його але я йому теж кажу що це багно і потрібно буде відповідати за той холера кредит ....
А люди тут таке вже створили Netflix відпочиває
Ви не псіхуйте, вгамуйтесь СергЕйДа откуда же б* вы беретесь, сумку схомячили, кредитов набрали, и такие четенькие все, мизинчиком текстик набрать. Не всех Геракл ух*чил в свое время)
Ла Худра. Как вариант)
От він і питаєЛюди сказали подавати заяву в поліцію, або платити всі забаганки кантори. Це якщо по суті.
В поліції написати заяву і можна забувати про наслідки. Оскільки в суді шаразі відмовлять і стягнути з колеги ніхто нічого не зможе.
Якщо не хоче щоб в неї були проблеми - нехай попередить її про заяву. Може вона виплатить все. Це самий адекватний варіант. Якщо ж відмовиться, то...
Йому платить. Або їй обирати між двома стільцями.
Капець, оце з мене прикол потягнув. Краще б трошки орфографію та пунктуацію вивчити, про почуття гумору в юних каллоімітаторів апріорі мова не йде.Ви не псіхуйте, вгамуйтесь СергЕй
Хм..це не ви там дзвоните цілий день .....
Вот сто процентов. Единственное, зачем гидралискам лайки ставить, но ничего страшного, не та кнопка нажата)мне кажется это сказка) извините конечно ну если вы действительно потеряли бы или у вас бы украли все)),... то первое о чем вы подумали это о полиции) а раз вы щас не хотите идти в полицию зная что на вас кредиты.. то я уверен на все 100 что это выдуманная история) темболее зная швидко гроши, как там проходить идентификация и слон кредит очень врядли, ч что там могли бы дать просто так кредит, без сто процентной уверенности что это вы)).. чисто мое мнение, вы сказали эту историю родным, и что бы свести все за и против решили написать придуманную историю на форуме что бы как то успокоить себя. не обманывайте тут никого, та и прежде всего НЕ ОБМАНЫВАЙТЕ СЕБЯ. не уходите от ответственности) всего хорошо!)
Він міг би. Але після знатного терору.Якщо вона вислала б йому кошти, він би міг домовитись сплатити тільки тіло? Чи як бути?