На меня оформили кредиты без моего ведома

• Автор теми Автор теми hydra
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 86
  • Перегляди Перегляди 3K
Ви не зможете нічого купити і продати, вступити в спадщину, там багато нюансів. Добре подумайте, чи вартує "та людина" таких проблем Вашому житті. Інколи наша порядність грає проти нас. Якщо Ви справді не брали кредитів йдіть в поліцію.
hydra, Якщо Ви офіційно влаштуєтеся на роботу виконавці можуть списувати з Вашої зарплати до 50% до повного погашення боргу.
Не будьте дурником, йдіть в поліцію.
Вступити в спадщину та зможе, але ось передати - ні

Кредити взяла коханка, а тепер шантажує автора. Якщо здасть її в поліцію, коханка подзвонить жінці і все розкаже.
Якось так.
а если коханка еще и работает в полиции 🤔
Цю історію мені розповів мій колега по роботі ...вирішили в інтернеті по дивитись що кажуть люди з цього приводу і от потрапили сюди.....
жінка на нього взяла кредит, він у телефоні не дуже вмілий, все на ній трималося,вона все створювала, а далі він не розповідав докладно, казав що, чи розлучились чи що та вона поїхала за кордон .....
Можливо він чогось не до мовляє , це вже діло його але я йому теж кажу що це багно і потрібно буде відповідати за той холера кредит ....
А люди тут таке вже створили Netflix відпочиває
допустим он пойдет в полицию, там скажут что это его семейные проблемы, т.к. это брала не какая-то левая женщина. а жена еще скажет что он сам брал кредиты и сам не себя тратил, а теперь требует погасить. тем более скорей всего деньги приходили на его карточки, тут свалить на жену не получится.

hydra ,ну що там? Згадали де торбу з метриками та картками залишили? Знайшовсь той,хто кредитів набрався на Вас?

Назад
Угорі