На меня оформили кредиты без моего ведома

• Автор теми Автор теми hydra
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 86
  • Перегляди Перегляди 3K
просто если он действительно брал и полиция возьмётся искать, то заявление сделает только хуже)))
а вот если не брал... хуже точно не будет :D
Та брав)Це 💯%
Просто коли людина втрачає документи,в теперішній час,то ще навіть не подумавши ,що десь забув,блокуються картки і пишеться заява))
Думаю все простіше. Хтось з не самих кращих рідних взяв кредит. Садить рідних не самий кращий вчинок. Але і брати кредит на родича не краща ідея.

Може порядний сім'янин заливався порошком з якоюсь жінкою з низьким рівнем соціальної відповідальності, займалися плотськими втіхами і там забув документи. Жіночка ж віддала документи і взяла кредит а от як пояснити це дружині - питання.

Безліч є варіантів. Але все ж...
Не хоче автор казати - нехай готується нести фінансові витрати.
Патамушо ненада жаднічать,шоб кредити не брали)):beee:

Прикольно.
Вкрали сумку і на форум боржників попав🤭
Ну да,ну да .

Думаю все простіше. Хтось з не самих кращих рідних взяв кредит. Садить рідних не самий кращий вчинок. Але і брати кредит на родича не краща ідея.

Може порядний сім'янин заливався порошком з якоюсь жінкою з низьким рівнем соціальної відповідальності, займалися плотськими втіхами і там забув документи. Жіночка ж віддала документи і взяла кредит а от як пояснити це дружині - питання.

Безліч є варіантів. Але все ж...
Не хоче автор казати - нехай готується нести фінансові витрати.
[POSTS=1000]Або саме просте : чувачок шукає шляхи неплатити і думає що самий розумний от і все. Бо ніхто зараз не губить сумку із всіма кодами :sarcastic: [/POSTS]

Кредити взяла коханка, а тепер шантажує автора. Якщо здасть її в поліцію, коханка подзвонить жінці і все розкаже.
Якось так.

Ксенія, може просто його дівчина 🙄
Але людина просто шукає, як можна вийти сухим з води.

форум боржників
:nonon:
👇
Screenshot_2023-11-07-20-58-22-989_com.android.chrome-edit.webp

А ти би прийшов додому і все розказав жінці?
Сміливий!
Я би в таку дурну ситуацію не попав :mosking:

А в реальному в мене один раз приватовський металобрухт карточку не хотів випльовувати... дик я там той шкаф шатав і хотів з корінням видерти.
А якби теоретично чисто сумку аля "загубив" то в мене мабуть вся команда ТСН би в місті була... а тут тіпа "не знав де забув")))

Назад
Угорі