На меня оформили кредиты без моего ведома

• Автор теми Автор теми hydra
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 86
  • Перегляди Перегляди 3K
Совет свой себе по советуй
Даремно Ви так.
Бо саме так і трапляється в 99% випадків.
Вище я писав які можливі варіанти.
Наслідки для Вас - виконавчі провадження на немалі суми.

hydra, Йдіть в поліцію. Інакше всі будуть думати, що це Ви брали гроші і не хочете повертати. І майте на увазі, Ваша кредитна історія буде спорчена і років десять Вам ні один банк не дасть кредит.

hydra, Ви навіть не уявляєте що на Вас чекає, знайдуть всіх родичів, обдвонять всіх сусідів, можуть підключити до робота і він буде дзвонити, що години. І так може бути місяцями.
Ви готові до такого?
І в кінці який фінал?

Даремно Ви так.
Бо саме так і трапляється в 99% випадків.
Вище я писав які можливі варіанти.
Наслідки для Вас - виконавчі провадження на немалі суми.
Вибачаюсь нервую дуже
А якщо в мене немає моєі власності та не має чим платити ? Тоді що?
Суд. І борг, який треба буде сплатити у Виконавцю. Або ж готуйте гроші на адвоката.
Можна якось зупинити просрочку чи проценти поки немає чим сплатити
hydra, Йдіть в поліцію. Інакше всі будуть думати, що це Ви брали гроші і не хочете повертати. І майте на увазі, Ваша кредитна історія буде спорчена і років десять Вам ні один банк не дасть кредит.
Я згоден щоб років десять не давали кредити, тільки в цьому проблема якщо не буду віддавати?

Вибачаюсь нервую дуже
Вічно заблоковані банківські карти і неможливість продати/купити майно через нотаріуса. Вічно - до повного погашення боргу.

Вибачаюсь нервую дуже
Ви не зможете нічого купити і продати, вступити в спадщину, там багато нюансів. Добре подумайте, чи вартує "та людина" таких проблем Вашому житті. Інколи наша порядність грає проти нас. Якщо Ви справді не брали кредитів йдіть в поліцію.
hydra, Якщо Ви офіційно влаштуєтеся на роботу виконавці можуть списувати з Вашої зарплати до 50% до повного погашення боргу.
Не будьте дурником, йдіть в поліцію.

Странная конечно история. Много вопросов и мало ответов. Что же это за человек такой, что вы готовы за него платить проценты, рискуете получить блок карты. Это ваша девушка, родственник?)
Короче, как писали выше, мутная история))

Та ні просто підозрюю одну людину та не хочеться щоб цю людину позбавляли волі або тощо
Кажіть уже правду)
Набрали кредитів самі?
А то щось не вірить ніхто вам)
А би людина загубила документи,саме перше писала б заяву.....а там уже шукала,чи положила десь чи ще щось)

Писати заяву в поліцію.
Через суд з юристом доказувати що ви не брали займ
Через суд з юристом доказувати що ви не брали займ
Наприклад що кошти прийшли не на ваші карти, з виписок можна доказати. Але судячи з усього, просто набрались кредитів. Краще створюйте щоденник і будем вилазити разом з цієї ями

Думаю все простіше. Хтось з не самих кращих рідних взяв кредит. Садить рідних не самий кращий вчинок. Але і брати кредит на родича не краща ідея.

Може порядний сім'янин заливався порошком з якоюсь жінкою з низьким рівнем соціальної відповідальності, займалися плотськими втіхами і там забув документи. Жіночка ж віддала документи і взяла кредит а от як пояснити це дружині - питання.

Безліч є варіантів. Але все ж...
Не хоче автор казати - нехай готується нести фінансові витрати.

А як Ви дізналися, де саме і які у вас суми? Це ж треба якось дивитися в особовому кабінеті. На яку карту приходили зарахування? Зараз не 2019 рік і практично неможливо взяти на чужу карту, майже у всіх МФО верифікація через банк айді. Багато питань і мало відповідей)

Здрастуйте уважаемые !
Дело такого рода - по определённым причинам потерял сумку, а там было все :документы , коды, телефон и т.д. сумку вернули где то через неделю + -
Спустя какое то время начались звонки с неизвестных номеров, по смс и ссылкам попал на мфо и понял что на меня взяли кредит без моего участия .....
Что делать???как быть???
Если так оно и есть - к адвокату/юристу.
В полиции все сделают, чтоб ничего не делать. С ними тоже потом судиться нужно.
Проверено)

Назад
Угорі