Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
На вас подали?Цікавить таке питання в кого подавав до суду Вердикт Капітал на стягнення заборгованості після зносу ВНН і в кого які результати боротьби з ними?
В електронному суді поки заява від них, ще не відкрите провадження, через це питаю як з ними боротись.На вас подали?
Подали на суму що і по ВНН була?В електронному суді поки заява від них, ще не відкрите провадження, через це питаю як з ними боротись.
Норм результати)))Цікавить таке питання в кого подавав до суду Вердикт Капітал на стягнення заборгованості після зносу ВНН і в кого які результати боротьби з ними?
Ще поки незнаю на яку суму, але думаю що так, а там сума зашкалює.Подали на суму що і по ВНН була?
Дякую)
Та вони там взагалі здуріли по 100к і більше подають. На які аргументи звернула увагу апеляція? В першій інстанції суд програли чи теж виграли а вони подали апеляцію?На мене в суд подали купили договір в мані4ю,(тіло 12000)Хотіли 93000 тис.Суд виграли в апіляції.Збили суму до 20000 тис..
ви не виграли. виграш це те що ви їм нічого не винні.На мене в суд подали купили договір в мані4ю,(тіло 12000)Хотіли 93000 тис.Суд виграли в апіляції.Збили суму до 20000 тис..
Та ну не скажіть...20 і 93 є різниця?Я думаю,що тут однозначно,хоч і не 0 до сплати,але результати нормальні.ви не виграли. виграш це те що ви їм нічого не винні.![]()
Ну дивним би було якби було нуль.Я думаю,що тут однозначно,хоч і не 0 до сплати,але результати нормальні.
От і я про те ж.Взять то взяли..??А от з 93 ти до 20 тис скинути,досить таки непогано.Ну дивним би було якби було нуль.
Я про те що взяти гроші і не віддати нічого мабуть таки навряд чи вийде.
А от дебільні відсотки і всяку прочу лабуду накшталт їхньої "пені на пеню по пені за відсотки" і штрафи хз за що саме, можливо навіть "очень и очень" запхнути їм в сра***у.
ЗвичайноОт і я про те ж.Взять то взяли..??А от з 93 ти до 20 тис скинути,досить таки непогано.
У мене слон їм передав але сьогодні робот дзвонив закрити кредит у слон за тілоЦікавить таке питання в кого подавав до суду Вердикт Капітал на стягнення заборгованості після зносу ВНН і в кого які результати боротьби з ними?