На кого подавав Вердикт Капітал в суд після зносу ВНН

Vasiok

Форумчанин
Дописи
99
Реакції
24
Бали
3565
Vasiok не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Цікавить таке питання в кого подавав до суду Вердикт Капітал на стягнення заборгованості після зносу ВНН і в кого які результати боротьби з ними?

На мене в суд подали купили договір в мані4ю,(тіло 12000)Хотіли 93000 тис.Суд виграли в апіляції.Збили суму до 20000 тис..

На мене в суд подали купили договір в мані4ю,(тіло 12000)Хотіли 93000 тис.Суд виграли в апіляції.Збили суму до 20000 тис..
Та вони там взагалі здуріли по 100к і більше подають. На які аргументи звернула увагу апеляція? В першій інстанції суд програли чи теж виграли а вони подали апеляцію?

Був спочатку заочний суд,строки,ми пропустили,відповідно ,рішення було в їхню,користь.Потім подали з адвокатом перегляд заочного рішення.Судя незміним свою думку,якщо чистати його рішення склалось враження,що він виступив адвокат для їхньої сторони.Вирішили подавати апеляцію.Апеляційний суд ,скасував рішення першої інстанції,за незаконно нараховані відсотки.І забовязав їх повернути ,мені судовий збір.Короче ця вся тяганина,тривала рік і два місяці.

Я думаю,що тут однозначно,хоч і не 0 до сплати,але результати нормальні.
Ну дивним би було якби було нуль.
Я про те що взяти гроші і не віддати нічого мабуть таки навряд чи вийде.
А от дебільні відсотки і всяку прочу лабуду накшталт їхньої "пені на пеню по пені за відсотки" і штрафи хз за що саме, можливо навіть "очень и очень" запхнути їм в сра***у.

Ну дивним би було якби було нуль.
Я про те що взяти гроші і не віддати нічого мабуть таки навряд чи вийде.
А от дебільні відсотки і всяку прочу лабуду накшталт їхньої "пені на пеню по пені за відсотки" і штрафи хз за що саме, можливо навіть "очень и очень" запхнути їм в сра***у.
От і я про те ж.Взять то взяли..??А от з 93 ти до 20 тис скинути,досить таки непогано.

Цікавить таке питання в кого подавав до суду Вердикт Капітал на стягнення заборгованості після зносу ВНН і в кого які результати боротьби з ними?
У мене слон їм передав але сьогодні робот дзвонив закрити кредит у слон за тіло

Як ви б не крутили і не видумували,но факт є факт.Гроші на вашу особисту карту поступили,поступили..Силою ж вас ніхто не завсталяв оформати кредит..Тому давайте ,будем чесними перед собою.В мову випадку,-це перемога.Тіло вернув,процент,за який підписував договів на 30 днів вернув.Там чому -це не перемога???То що вони там своїм казковим калькулятором мені нарахували неймовірні відсотки суд-це скасував.Так а чого -це немає бути перемогою в мому випадку???Я б не протів,нічого звісно не платити..Но факт є факт...

Назад
Угорі