На карте отрицательный баланс. ПриватБанк

• Автор теми Автор теми Nicholas
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 6K
Только что кредит АП с двух карт питался снять.
Кредит ап пытается снять карты пивденного банка.Отказ-недостаточно средств.Нужно съездить закрыть её,уже не пользуясь ей,а далековато ехать
А если закрываешь карту,там она закрывается 45 дней(сам счёт),могут ли за это время что-то списать,?Я закрыла карту пумба,с неё пытались снять,и вот думаю,могут или нет
перевипускати зразу треба було а так то нічого не вернуть бо за договором кредиту вони це мають право робити і ви погодилися хоча дрібний той шрифт *** знайдеш. Тепер у приваті не закриють цей рахунок ((
А приват і в суд подати може хоча юрист більш менш нормальний в суді виграє справу але возні додаткової може бути по горло. А краще взагалі закрийте старий рахунок щоб він за 40 днів повністю анулювався, та якщо є кредитки привату - їх деактивуйте у відділені банку.

В минус именно карту загнали?
да в минус. манивео на 900. майкредит почему-то только на 50. я карту закрыла и счет. сделала новую и в альфе дебетовую, теперь с привата сразу перевожу (5 грн. за любую сумму) и уже не переживаю.

Оплата Вашого рахунку/замовлення 15552316_1568366843 пройшла неуспішно :(
Сума
2493.75 UAH
Опис
Кредитный договор 15552316 (2493.75 UAH)
На жаль, не вдалося здійснити оплату з вашої картки. Будь ласка, перевірте, чи вірно було вказано реквізити картки, також перевірте інтернет ліміт і спробуйте оплатити знов . Додатково Ви можете зв'язатися з Вашим банком для з'ясування причин відмови або скористатися іншою карткою.
но деньги все таки спидили
ребята не понимаю каким образом, но верокеш и у меня стырил деньги, причём с карта А банка, которую я в мфо не светила!!Видимо из-за этой платежной системы вейфопей(((

Короче нашол кто спидил деньги VeroCash стянул через WayForPay
Post automatically merged:

15.09.2019Клиент перечислил деньги по кредиту через WayForPay2493.75 грн
А в личном кабинете это хоть указано ?

Назад
Угорі