mousew
Форумчанин
- Дописи
- 22
- Реакції
- 4
- Бали
- 3
mousew не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
у меня даже в приват 24 некоторые операции не видныКапец! Ща и я посмотрю
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
у меня даже в приват 24 некоторые операции не видныКапец! Ща и я посмотрю
у меня с дебетовой сняли манивео и майкредитБольше всего по КредитПлюс, КредитАп, Кредит7, Алексам и Динеро вроде бы.
Кредит ап пытается снять карты пивденного банка.Отказ-недостаточно средств.Нужно съездить закрыть её,уже не пользуясь ей,а далековато ехатьТолько что кредит АП с двух карт питался снять.
перевипускати зразу треба було а так то нічого не вернуть бо за договором кредиту вони це мають право робити і ви погодилися хоча дрібний той шрифт *** знайдеш. Тепер у приваті не закриють цей рахунок ((
А приват і в суд подати може хоча юрист більш менш нормальний в суді виграє справу але возні додаткової може бути по горло. А краще взагалі закрийте старий рахунок щоб він за 40 днів повністю анулювався, та якщо є кредитки привату - їх деактивуйте у відділені банку.
В минус именно карту загнали?у меня с дебетовой сняли манивео и майкредит
У меня тоже такое было с кредит+, но пришло смс и на емейл что ваш кредит закрытТакая куйня получилась Нежданчик на вечер.
да в минус. манивео на 900. майкредит почему-то только на 50. я карту закрыла и счет. сделала новую и в альфе дебетовую, теперь с привата сразу перевожу (5 грн. за любую сумму) и уже не переживаю.В минус именно карту загнали?
ребята не понимаю каким образом, но верокеш и у меня стырил деньги, причём с карта А банка, которую я в мфо не светила!!Видимо из-за этой платежной системы вейфопей(((но деньги все таки спидили
На жаль, не вдалося здійснити оплату з вашої картки. Будь ласка, перевірте, чи вірно було вказано реквізити картки, також перевірте інтернет ліміт і спробуйте оплатити знов . Додатково Ви можете зв'язатися з Вашим банком для з'ясування причин відмови або скористатися іншою карткою.
Оплата Вашого рахунку/замовлення 15552316_1568366843 пройшла неуспішно Сума
2493.75 UAHОпис
Кредитный договор 15552316 (2493.75 UAH)
А в личном кабинете это хоть указано ?Короче нашол кто спидил деньги VeroCash стянул через WayForPay
Post automatically merged:
15.09.2019 Клиент перечислил деньги по кредиту через WayForPay 2493.75 грн
Так.А в личном кабинете это хоть указано ?