На душі трохи легше)))

• Автор теми Автор теми Я и только я
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Я и только я

Форумчанин
Дописи
196
Реакції
231
Бали
193
Я и только я не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хочу вам розказати історію коли до мене дзвонить знакома і каже що її пишуть, дзвонять за мої долги, що задовбало, а сама винна по самі вуха то нічого... Рішила себе провірити в реєстрі боржників, так як я це роблю 1-2 рази в неділю. Себе я ненахожу. А знакому, яка про себе мовчить-нахожу по ній 3 провадження. Себе то ми небачем, а бачим когось.

Хочу вам розказати історію коли до мене дзвонить знакома і каже що її пишуть, дзвонять за мої долги, що задовбало, а сама винна по самі вуха то нічого... Рішила себе провірити в реєстрі боржників, так як я це роблю 1-2 рази в неділю. Себе я ненахожу. А знакому, яка про себе мовчить-нахожу по ній 3 провадження. Себе то ми небачем, а бачим когось.
Зашибись, конечно. У соседа корова сдохла.

Я тоже о том, я ніколи не провіряла нікого. Але вже так мене всі дістали, що провіряю їх як слєдователь)))
Ваша знакомая, конечно, лицемерная дама. Наверное, получала удовольствие, портя Вам настроение, и радовалась, что не одна она с долгами.

Как бы ни было,то б в голову не пришло проверять других.Разве что очень близких.А не знакомых..

злорадсто креновая человеческая черта.....

Ваша знакомая, конечно, лицемерная дама. Наверное, получала удовольствие, портя Вам настроение, и радовалась, что не одна она с долгами.
Навєрно))). Я недумаю, що тільки зімною вона так поступає може ще з кимось так? А ми думаєм, що за нас дзвонять до когось і вони нам роблять треш. Хай на себе подивляться.

Навєрно))). Я недумаю, що тільки зімною вона так поступає може ще з кимось так? А ми думаєм, що за нас дзвонять до когось і вони нам роблять треш. Хай на себе подивляться.
Честно?Я не понимаю зачем?Тыкнуть носом как нашкодившего котенка,или себе доказать что равны?

Раніше, була близька людина. Але після її дзвінків мені і розказів то зараз просто знайома.
Ото и к лучшему, на один "привет, как дела меньше говорить"? Спросите у неё как там дела с реестром должников обстоят)))

Ото и к лучшему, на один "привет, как дела меньше говорить"? Спросите у неё как там дела с реестром должников обстоят)))
Буде мене сильно доставати то я її спитаю, як там твої кредити? Закрила? Бо до мене за тебе дзвонять недають спокою ні вдень, ні в ночі. Як вона мені казала.

А в реєстрі для перевірки код потрібен?....

Буде мене сильно доставати то я її спитаю, як там твої кредити? Закрила? Бо до мене за тебе дзвонять недають спокою ні вдень, ні в ночі. Як вона мені казала.
А вам було приємно, коли вона таке говорила???
Невже мінімальна помста вартує такої словесної підлості?
Миколка, ні.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі