Минув один рік))

• Автор теми Автор теми Takernata
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 54
  • Перегляди Перегляди 3K
А які
Так швидко минає час...
Трошки підсумку за рік:
ніхто не вбив ні мене, ні моїх близьких;
в тюрму не посадили теж;
майно їхали описувати та продавати з відкритих торгів кілька разів за рік, та напевно щось в них не склалося ??, бо не доїхали....ой, ні, один доїхав, (той що з Ідея), побачив мою собачку в дворі і більше ми його не бачили?
Моє оточення (сім'я, друзі,знайомі) практично не змінилось, тут зіграла роль репутація зароблена роками?
Навпаки, за цей період я,завдяки форуму, знайшла ще більше друзів та знайомих з різних куточків України ?
По кредиторах:
Перші три місяці активно присилали листи-погрози(те, що вище написано) - було чим розтоплювати піч(хоча горить воно не дуже?), ну і , звичайно, колажі (неприємного характеру), на хрещеницю чоловіка (було неприємно, краще б на мене, але минулося))
Під ялинку пропонували акції-шмакції (хтось просив тіло, хтось+%)
Потім мої "борги" продавали і перепродували?, навіть не знаю хто і кому (не цікаво, бо я нікому нічого не винна, всім простила?)
Через 8 місяців я дізналась про те, що свинка Пепа існує не тільки в мультику)) в результаті нашої з нею боротьби - виграно два адмінсуди та один апеляційний)) попереду ще суди загальні і я зовсім цього не боюсь, адже хто бореться - тому й Бог допомагає?
От якось так...?
Дякую усім за увагу ?
9a2c3d8a006572a49f9986e65eb0fb5854a09777.jpeg
А які були самі доставучі?

А які

А які були самі доставучі?
Не можу відповісти на це питання) я не опустилась до їх рівня, не спілкувалась ні з ким і не збираюсь, та й нікому не раджу)) для чого псувати собі настрій? Зміна сімкарти = спокійне життя?

Тсю.. рік.. дитинча зовсім.. у мене 2006-2016 роки кредити.. як бач.. пишу..значить не вбили і не зїіли.. подавляться..:f*ck:

Ми
Точно такая же стратегия, никому ни копейки, просто очень неприятно , когда гуляешь с детьми , а к тебе соседи бегают и хр*нь рассказывают про т
Кожен зі ,,старичків" колись був новачком)) і всі ми трошки панікували?. Але це тимчасово, пройде паніка, страх, як тільки ви самі того забажаєте, бо всі проблеми в наших головах))
????????

Так швидко минає час...
Трошки підсумку за рік:
ніхто не вбив ні мене, ні моїх близьких;
в тюрму не посадили теж;
майно їхали описувати та продавати з відкритих торгів кілька разів за рік, та напевно щось в них не склалося ??, бо не доїхали....ой, ні, один доїхав, (той що з Ідея), побачив мою собачку в дворі і більше ми його не бачили?
Моє оточення (сім'я, друзі,знайомі) практично не змінилось, тут зіграла роль репутація зароблена роками?
Навпаки, за цей період я,завдяки форуму, знайшла ще більше друзів та знайомих з різних куточків України ?
По кредиторах:
Перші три місяці активно присилали листи-погрози(те, що вище написано) - було чим розтоплювати піч(хоча горить воно не дуже?), ну і , звичайно, колажі (неприємного характеру), на хрещеницю чоловіка (було неприємно, краще б на мене, але минулося))
Під ялинку пропонували акції-шмакції (хтось просив тіло, хтось+%)
Потім мої "борги" продавали і перепродували?, навіть не знаю хто і кому (не цікаво, бо я нікому нічого не винна, всім простила?)
Через 8 місяців я дізналась про те, що свинка Пепа існує не тільки в мультику)) в результаті нашої з нею боротьби - виграно два адмінсуди та один апеляційний)) попереду ще суди загальні і я зовсім цього не боюсь, адже хто бореться - тому й Бог допомагає?
От якось так...?
Дякую усім за увагу ?
9a2c3d8a006572a49f9986e65eb0fb5854a09777.jpeg
Вітаю!!!! Я пишаюся тобою! Ти велика УМНІЦА!!! Борець!!! А від себе особисто скажу, що дуже рада знайомству?! Знаю, що коли мене накриває, у мене є до кого звернутись! Хай щастить!

Потрібно вибрати стратегію, що ви хочете))
Я для себе вирішила - нікому ні копійки ні за яких обставин, нехай дзвонять навіть до Папи Римського)) тільки за рішенням суду)))
Як мені подобається ваша стратегія. Підтримую на всі 100%

Вітаю!!!! Я пишаюся тобою! Ти велика УМНІЦА!!! Борець!!! А від себе особисто скажу, що дуже рада знайомству?! Знаю, що коли мене накриває, у мене є до кого звернутись! Хай щастить!
І я рада знайомству ????
Не переживай, прорвемося??

Назад
Угорі