Mycredit за тело?

• Автор теми Автор теми Flitelmag
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 102
  • Перегляди Перегляди 8K
Мне за тело начали после 24 предлагать, тело было немаленькое, переподписала договор, разбили на 10 платежей, половину проплатила, а вот как дальше, дадут ли справку о закрытии, только надежды? поскольку если хоть один платёж не проплачу вовремя, то сумма резко меняется ) в июле будет видно)

Мйкредит дійсно пропонує закрити за тіло, але в той же час паралельно проводить автосписання з картки ПБ 2-3 рази в міс. Передали на прозвон, але не продавали. Пролонгацію в ОК ліпше не брати, а накопити коштів і сплатити одним платежем чи чекати поки з картки списуватися буде. На контакт йдуть, але пропозицій менше тіла ніколи не зустрічав...В принципі адекватні до спілкування.

После "типа" акционной реструктуризации сумма с процентами останавливается. Что это значит. Пишет что сумма одинаковая будет через 10 и через 30 дней.
Накрутили 4 тела

После "типа" акционной реструктуризации сумма с процентами останавливается. Что это значит. Пишет что сумма одинаковая будет через 10 и через 30 дней.
Накрутили 4 тела
Скромняжки які. Всього навсього 4 тіла ...

Накрутили 4 тела
Их со временем можно за тело закрыть частями по реструктуризации

В мене були самі милі)Розбили 6к (тіло)на 6 платежів,щомісяця по тисячі.Після останнього платежу надіслали довідку про закриття,правда десь через два дні.

В мене були самі милі)Розбили 6к (тіло)на 6 платежів,щомісяця по тисячі.Після останнього платежу надіслали довідку про закриття,правда десь через два дні.
А скільки у вас була просрочка?

Добрий вечір. Тіло 7к прострочка 57 днів чи можна очікувати від них пропозицій на такий термін заборгованості

Добрий вечір. Тіло 7к прострочка 57 днів чи можна очікувати від них пропозицій на такий термін заборгованості
Реструктуризацию они обычно часто предлагают) если хотите закрыть за тело то напишите им сами

І мені реструктуризацію тіла запропонували.

Назад
Угорі