Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вони просто передали їм на продзвін.Продають через +- 3 місяці в єапбMy credit перший день прострочення і пишуть що продали Селтісу,як за один день можуть так швидко??Самі просили листа на електронну адресу.Хто стикався з таким?
Дякую.А пропозиції слід чекати якість від них?Вони просто передали їм на продзвін.Продають через +- 3 місяці в єапб
Мені зразок заяви скинули,щоб я їм таку написала.Сказали очікуйте реструктуризацію бо термін ще малий.А что от них ждать? Мне тоже сегодня смс прислали
Это они сами скинули? Или Вы просили??Мені зразок заяви скинули,щоб я їм таку написала.Сказали очікуйте реструктуризацію бо термін ще малий.
мені теж кинули заяву ,сказали напишіть і компанія розгляне - а по факту відповідь надійшла, типу 2ви не виконали свої зобов'язання, поверніть всю суму" і всеМені зразок заяви скинули,щоб я їм таку написала.Сказали очікуйте реструктуризацію бо термін ще малий.
Писали Celtis? Сколько была просрочка?Сьогодні закрив за тіло + 1000
90днів, написав на пошту майкредит далі продовжив спілкування з целтісомПисали Celtis? Сколько была просрочка?
целтіс давав гарантійний лист? тому що спілкувався з целтіс і сказали, що погодять сплатити за тіло, але в кабінеті майкредит сума не змінюється, «сплачуйте «тіло», а решту ми попросимо майкредит списати»90днів, написав на пошту майкредит далі продовжив спілкування з целтісом
закривав так 6 разів у них все ок)целтіс давав гарантійний лист? тому що спілкувався з целтіс і сказали, що погодять сплатити за тіло, але в кабінеті майкредит сума не змінюється, «сплачуйте «тіло», а решту ми попросимо майкредит списати»
підкажіть як ви робили?
дякуюзакривав так 6 разів у них все ок)
гарантійку попросити можна тоже дадуть