MyCredit My credit пишуть що продали Целтіс.

• Автор теми Автор теми Nika 77
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 833

Nika 77

Форумчанин
Дописи
17
Реакції
3
Бали
3
Nika 77 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
My credit перший день прострочення і пишуть що продали Селтісу,як за один день можуть так швидко??Самі просили листа на електронну адресу.Хто стикався з таким?

My credit перший день прострочення і пишуть що продали Селтісу,як за один день можуть так швидко??Самі просили листа на електронну адресу.Хто стикався з таким?
Вони просто передали їм на продзвін.Продають через +- 3 місяці в єапб

Мені зразок заяви скинули,щоб я їм таку написала.Сказали очікуйте реструктуризацію бо термін ще малий.
мені теж кинули заяву ,сказали напишіть і компанія розгляне - а по факту відповідь надійшла, типу 2ви не виконали свої зобов'язання, поверніть всю суму" і все
А ще вказали в листі вам доступна реструктуризація - зайшла в кабінет а її нема - пишу їм шо немає нічого ,а мені відповідають що її доступність треба перервіряти в кабінеті - кажу так а нащо ви тоді в відповіді на заяву пишете шо доступна, а самі тоді повідомляєте шо недоступна
дивні вони

90днів, написав на пошту майкредит далі продовжив спілкування з целтісом
целтіс давав гарантійний лист? тому що спілкувався з целтіс і сказали, що погодять сплатити за тіло, але в кабінеті майкредит сума не змінюється, «сплачуйте «тіло», а решту ми попросимо майкредит списати»
підкажіть як ви робили?

целтіс давав гарантійний лист? тому що спілкувався з целтіс і сказали, що погодять сплатити за тіло, але в кабінеті майкредит сума не змінюється, «сплачуйте «тіло», а решту ми попросимо майкредит списати»
підкажіть як ви робили?
закривав так 6 разів у них все ок)
гарантійку попросити можна тоже дадуть

Назад
Угорі