Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ого. Цікаві послуги)Можу спілкуватись і домовлятись замість вас з колекторам. Маю величезний довід.. Але актуальна пропозиція тільки для жінок) пишіть в телеграм **************
які особисті дані:? імя і ,назву мфо і суму боргу??))Думаю, адекватна людина навряд чи надасть свої особисті дані незнайомій людині
Для чого це робити?якщо можна самому домовитисьякі особисті дані:? імя і ,назву мфо і суму боргу??))
які особисті дані:? імя і ,назву мфо і суму боргу??))
якийсь специфічний досвід)) яка вартість Ваших послуг?Маю величезний довід.. Але актуальна пропозиція тільки для жінок)
так можна самому,але чомусь є люди які бояться, або не мають можливостіДля чого це робити?якщо можна самому домовитись
провела сотні переговорів, як людина яка мала 40 мфо)))) Та немає вартості,якщо мені дасться зменшити суму , чи домовитись на певну суму, і все вийде, то людина потім може віддячити ) Якось так)якийсь специфічний досвід)) яка вартість Ваших послуг?
Напевне тому що вона жінка.якийсь специфічний досвід)) яка вартість Ваших послуг?
Можу віддячити своїми боргами...на будь-який смактак можна самому,але чомусь є люди які бояться, або не мають можливості
провела сотні переговорів, як людина яка мала 40 мфо)))) Та немає вартості,якщо мені дасться зменшити суму , чи домовитись на певну суму, і все вийде, то людина потім може віддячити ) Якось так)
Отправил в банAdmin какой процент запрашивать комиссии?)