Можу допомогти домовитися з селфі кредит

• Автор теми Автор теми Крісtina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 131
  • Перегляди Перегляди 10K
Підкажіть будь-ласка як поводять себе зараз в перші дні прострочення?
Обзвонюють всіх оточуючих хто дає згоду на отримання і передачу інформації задовбають. Через 4-6 місяців просрочки пропонують тіло навіть розбивають на частини. У мене було так

Обзвонюють всіх оточуючих хто дає згоду на отримання і передачу інформації задовбають. Через 4-6 місяців просрочки пропонують тіло навіть розбивають на частини. У мене було так
Мені за півтора-два місяці запропонували тіло, закрив)

В мене через 7-8 місяців почали пропонувати з 20тіла - 14,це прям бонус від них якийсь.

Останнє редагування:
Ой, я сьогодні мінуснула Селфі кредит, трохи тупагула, тіло 4800, а я закрила за 5200 грн, записала собі в список не тіло, а те що до просрочки (. Розказую як ми з ними домовилися, просрочка 20 днів, вчора мені писала падруга їхня, типу треба якось вирішувати, я їй написала, що якщо закриєте за 5200 то можемо домовитися, вона пішла в мовчанку, сьогодні знову написала, пише чи є в мене гроші, я написала, що є, але тільки 5200, хоча вона мені написала, що компанія готова закрити за 7600 і запитала чи подавати їй заявку на одобреня, я написала, що не подавайте, бо більше 5200 я не маю і не буду мати, якщо на таку суму не згодні, то ладно у мене є бажаючі і за менші кошти, вона ще запитала скільки у мене кредитів, я чесно написала, що 10, хоче більше, но хто ж на слово повірить, селфачі кинули запит в ібк, но там їм сказали шо нє, не можна дивитися) через хвилин 15 вона написала що в кабінеті змінили суму кредиту на 5200, там є гарантійка, зайшла, да все є, оплатила, скачала довідку, заспамила їх, вичеркнула з списку, забула. До цього з ними жодних розмов по телефону і відповіді на смс від мене не було. 400 грн переплатила, обідно, на майбутнє, треба перобити список з голими тілами)
Підкажіть будь ласка, як зробити так що б вони не могли переглядати історію в убкі?

Підкажіть будь ласка, як зробити так що б вони не могли переглядати історію в убкі?
Там є така платна функція, як СтатусКонтроль. За допомогою нього ви можете заборонити дивитися вашу кред. історію.

Там є така платна функція, як СтатусКонтроль. За допомогою нього ви можете заборонити дивитися вашу кред. історію.
Нет там такой функции, чтобы запретить смотреть кредитную историю. Хотя может FREEZE это позволяет

Розводняк для наівних ,ще дужче будуть дивитись :dntknw:
Та не. Там какая-то фишка есть. ФРИЗ запрещает брать кредиты. А вот могут ли смотреть историю - не уверен.
Да пусть смотрят - и что?
В моей кредитной истории прям на весь экран огромный такой 8=====э.

Та не. Там какая-то фишка есть. ФРИЗ запрещает брать кредиты. А вот могут ли смотреть историю - не уверен.
Да пусть смотрят - и что?
В моей кредитной истории прям на весь экран огромный такой 8=====э.
Ага ,набралися по самі 🍅,то і хух з ними ,в мене все попереду 🦂

Назад
Угорі