Ой, я сьогодні мінуснула Селфі кредит, трохи тупагула, тіло 4800, а я закрила за 5200 грн, записала собі в список не тіло, а те що до просрочки (. Розказую як ми з ними домовилися, просрочка 20 днів, вчора мені писала падруга їхня, типу треба якось вирішувати, я їй написала, що якщо закриєте за 5200 то можемо домовитися, вона пішла в мовчанку, сьогодні знову написала, пише чи є в мене гроші, я написала, що є, але тільки 5200, хоча вона мені написала, що компанія готова закрити за 7600 і запитала чи подавати їй заявку на одобреня, я написала, що не подавайте, бо більше 5200 я не маю і не буду мати, якщо на таку суму не згодні, то ладно у мене є бажаючі і за менші кошти, вона ще запитала скільки у мене кредитів, я чесно написала, що 10, хоче більше, но хто ж на слово повірить, селфачі кинули запит в ібк, но там їм сказали шо нє, не можна дивитися) через хвилин 15 вона написала що в кабінеті змінили суму кредиту на 5200, там є гарантійка, зайшла, да все є, оплатила, скачала довідку, заспамила їх, вичеркнула з списку, забула. До цього з ними жодних розмов по телефону і відповіді на смс від мене не було. 400 грн переплатила, обідно, на майбутнє, треба перобити список з голими тілами)