Можно с кем-то поговорить

• Автор теми Автор теми DeliveryTime
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 375
  • Перегляди Перегляди 10K
ПАННОЧКА, бачите,Ви молодець,а я...що зроблено,те зроблено,треба виходити з того,що маємо, тому я всім своїм все розказала щоб були готові до приходу сусідів
Я по свому місцю проживання ,біля роботи розклеювала листівки . ))))) Люди читали,обговорювали.)))))
Як могла так себе захищала)))
Як згадаю,то здається це було не зі мною ()))((

ПАННОЧКА, я Вами захоплююсь,я,навіть батькам дітей,що до мене ходять,розповіла про ситуацію,теж намагаюся так всіх підготувати,

ПАННОЧКА, я Вами захоплююсь,я,навіть батькам дітей,що до мене ходять,розповіла про ситуацію,теж намагаюся так всіх підготувати,
А я Вами,бо не всі мають відвагу розповісти іншим батькам про свої проблеми...
Так тримати. В нас все буде добре,бо,, погано "надоїло))))))

ПАННОЧКА, на вихідні подзвонила моя мама,їй 74 роки,і сказала,що в неї піднімається температура і їй дуже погано,оце ми всі перелякалися, живуть вдвох із татом,йому 85,а на ранок наче нічого,після цього ми зрозуміли, що ця возня із мфо-просто неприємнісь

ПАННОЧКА, на вихідні подзвонила моя мама,їй 74 роки,і сказала,що в неї піднімається температура і їй дуже погано,оце ми всі перелякалися, живуть вдвох із татом,йому 85,а на ранок наче нічого,після цього ми зрозуміли, що ця возня із мфо-просто неприємнісь
Життя показало ,що найцінніше!!
З пробудженням Вас)))))

ПАННОЧКА, в банках само собою, а цих контор,де я поперебувала, як на канторовой фабрікє, і ще у когось писала попереднє місце проживання, сиджу зараз і пригадую,чого я така чесна, напиши щось-ні,всю правду вказала
В каких то девичью мою спрашивали.И место проживания и контактные давала не левые.Честная-аж бесит теперь.Но думала что закрою.

Чи Мин, оце ж так,і в думках не було,що буду на форумі писати, ще думала:от яка я ,всі мені кредити дають

пожалуйста, в голове одни мысли "суицид" и то что выхода больше нет .
суицид...это не выход из ситуации...жизнь дана одна...и если Вы столкнулись с такой финансовой ситуацией, что обратились в МФО...ПОВЕРЬТЕ, ЭТО НЕ ВАША ВИНА, вина совсем других выше стоящих и т.д. ну а для Вас это просто надо пройти этот путь, над чем чем-то задуматься и возможно что-то в своей жизни поменять. Всё будет хорошо...проверьте, я знаю о чём говорю.

Пригадайте в яких МФО є пункт ,,дівоче прізвище матері'',

в каких-то есть, не помню в каких, но там не один такой пункт и можно выбрать: фамилия мамы девичья, прозвище в школе, кличка собаки и т.д, я выбрала кличку собаки, так как у меня есть собака, но написала кличку кота, который у меня был в детстве ( чтобы не забыть), но меня это не спасло - все равно всех падлы нашли(:dash1:

в каких-то есть, не помню в каких, но там не один такой пункт и можно выбрать: фамилия мамы девичья, прозвище в школе, кличка собаки и т.д, я выбрала кличку собаки, так как у меня есть собака, но написала кличку кота, который у меня был в детстве ( чтобы не забыть), но меня это не спасло - все равно всех падлы нашли:)dash1:
Та про таких пам'ятаю,що можна на вибір,а от щоб графа була ....не пам'ятаю!!

Та про таких пам'ятаю,що можна на вибір,а от щоб графа була ....не пам'ятаю!!

ну может она это имела ввиду, неизвестно.у меня 28 МФО, заявки подавала наверное еще во столько же, и графы такой нигде не было.

Це тільки мені здалося,що автор даного поста після його опублікування не заходив більше на форум

У цент
ну может она это имела ввиду, неизвестно.у меня 28 МФО, заявки подавала наверное еще во столько же, и графы такой нигде не было.
центро кредит такої графи не було,але більшість інформації вони вносять в телефонному режимі і вже оператор задає дане питання

Где-то 15 МФО из них пока 4 просрочки в Манивео , Алекс, монетка и кредитпро.
Денег нет даже на проезд на работу.
Работаю в реанимации , спасаю жизни так сказать , чужие спасаю , а свою загубил.
Если ещё на работу начнут звонить - сразу на выход скажут .
ну и пусть звонят, у них работа такая "звонилкины" к моей начальницы тоже позвонили в кабинет, а мы с ней в месте в каб. ну и что и ничего...она мне переживём...я тоже по началу думала ...о Боже, какой позор...а потом себе сама о Боже какой пустяк...

І ще один педагог-боржник з Вами. Теж вийшла на прострочки. Але поки не дуже багато сміливості.
Вітаю! Усе буде добре! Багато МФО? Не знаю ,як у Вашій місцевості, а в моїй багато людей вважає, що ми нічого не робимо і багато заробляємо. Чому ж я тут?

Назад
Угорі