Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
виходьте в прострочкуЕсть просрочка у них, 30 дней. Дают закрыть за тело? Реструктуризацыю предлагают в дальнейшем? У кого как с ними было? Спасибо.
Брали кредит під час війни? І з якого дня просрочки дзвонили всім? Чи тільки Вам?виходьте в прострочку
та чекайте
мені вже пропонують 70% від тіла
Мне уже предлагают меньше тела. Но я хочу на эту сумму реструктуризацию. Так как нету всей суммы на руках. Написали что на реструктуризацию нужно целый перечень документов. Я сказала что нечего им скидывать не буду. Они дальше предлагают меньше тела. Просрочка где то месяцев 5Есть просрочка у них, 30 дней. Дают закрыть за тело? Реструктуризацыю предлагают в дальнейшем? У кого как с ними было? Спасибо.
А сквільки у вас просрочка?У мене качай гроші подали в суд,суд призначений на 11.07…не фартонуло(
Через місяць просрочки подали/(Мне уже предлагают меньше тела. Но я хочу на эту сумму реструктуризацию. Так как нету всей суммы на руках. Написали что на реструктуризацию нужно целый перечень документов. Я сказала что нечего им скидывать не буду. Они дальше предлагают меньше тела. Просрочка где то месяцев 5
А сквільки у вас просрочка?
До рідних дзвонили? Чи тільки до тих чиї номери залишали?Мне уже предлагают меньше тела. Но я хочу на эту сумму реструктуризацию. Так как нету всей суммы на руках. Написали что на реструктуризацию нужно целый перечень документов. Я сказала что нечего им скидывать не буду. Они дальше предлагают меньше тела. Просрочка где то месяцев 5
А сквільки у вас просрочка?
Через місяць в суд????Через місяць просрочки подали/(
ТакЧерез місяць в суд????
Суд прийняв їхній позов,призначено аж на 11.07
Брав під час війниБрали кредит під час війни? І з якого дня просрочки дзвонили всім? Чи тільки Вам?
Ні чиї номери не залишала. Дзвонили мамі та чоловікові. І смс мамі писали. Але відчути взяв слухавку один раз накривав на них що не давав згоди на дзвінки, все розклав ним по поличках. То вони більше не дзвонили нікому. І прислали смс що номер видалений з обзвонуДо рідних дзвонили? Чи тільки до тих чиї номери залишали?
Ого. Дивно якось дуже. Чим ви їм так насолили?Через місяць просрочки подали/(
Один раз спілкувалась,плюс скрга в нбу на дзвінки геть чужим людям…ну будемо судитись,що ж поробиш,я б закрила за тіло б легко,так вони не хотіли???Ні чиї номери не залишала. Дзвонили мамі та чоловікові. І смс мамі писали. Але відчути взяв слухавку один раз накривав на них що не давав згоди на дзвінки, все розклав ним по поличках. То вони більше не дзвонили нікому. І прислали смс що номер видалений з обзвону
Ого. Дивно якось дуже. Чим ви їм так насолили?
Краще на сєвєр.Нам такі не потрібні.Гарантійка і довідка про закриття і відсутність боргу на руках. Так шо хай на йуг йдуть
Все буде окей)Один раз спілкувалась,плюс скрга в нбу на дзвінки геть чужим людям…ну будемо судитись,що ж поробиш,я б закрила за тіло б легко,так вони не хотіли???
Скільки у Вас просрочка? Рідних/знайомих турбували і на який день протермінування?Все буде окей)
Сам від них чекаю адекватних пропозицій і закрию
Ці кончені обдзвонили півсела,(це при тому,що при тілі 7,5 було дві пролонгації по 3,75). Дзвонили людям, з якими я взагалі не спілкувалась і ніяк зі мною не пов"язані. Прострочка з 16.05.23 почали прозвон усіх з 17.05.Брав під час війни
Дзвонили мабуть через тиждень
Тільки мені але я включив антиспам і просто не слідкував за дзвінками.
Ну а так раджу закрити всі соц.мережі (перевести в закритий доступ). І будуть дзвонити кого знайдуть пов'язаного з вами.
Телефонували інколиСкільки у Вас просрочка? Рідних/знайомих турбували і на який день протермінування?
Як я вас розумію…та ж ситуація була,але нбу на їх стороні…типу так і повинно бути,я писала нбу що телефонували тим кого нема в договорі,вони сказали що я сама дала згоду на обробку даних..все…короче кончені до крику,у мене зараз вже призначено суд,а вони і далі продовжують слати смс що будуть звонити всім…Ці кончені обдзвонили півсела,(це при тому,що при тілі 7,5 було дві пролонгації по 3,75). Дзвонили людям, з якими я взагалі не спілкувалась і ніяк зі мною не пов"язані. Прострочка з 16.05.23 почали прозвон усіх з 17.05.
Нічого собі. Один день і вже всім дзвонили?Ці кончені обдзвонили півсела,(це при тому,що при тілі 7,5 було дві пролонгації по 3,75). Дзвонили людям, з якими я взагалі не спілкувалась і ніяк зі мною не пов"язані. Прострочка з 16.05.23 почали прозвон усіх з 17.05.
Вони ще до дати платежу шлють контактній особі смс, що через 3 дні сплата, ну в мому випадку так, і за день і тд.Нічого собі. Один день і вже всім дзвонили?