Я на тернистому , але єдиновірному шляху до поступового закриття своїх кредитів в МФО. Я трохи запізно припинив карусель перекредитувань та пролангацій , м'ягко кажучи ??. Шляхом досить простих
арефметичнних дій стає зрозуміло , що
гасити тільки відсотки грошима , на які теж нараховуються відсотки це йоб@ний
пізд*ц ...... Перефразую : такий підхід не раціональний оскільки об'єм боргу буде збільшуватися у геометричній прогресії !!! Я це зразу розумів, але .........але мені треба було в короткий термін зібрати велику суму ( хвилинка заспокійливих оправдань ??). Ну , коротше кажучи , я не просто ідіот, а ще й гордий ідіот. І не звернувся за допомогою до рідних та друзів ,.а взявся пробувати сам викручуватися . А головне було до кого ....і в підсумку після продзвону ці люди почали самі пропонувати допомогу із словами : чому ти зразу нам все не сказав і чого ти в нас не позичив тих грошей ще тоді ??? Я й сам до кінця не розумію ......
Ойой шось завеликий ліричний відступ .
Це тільки мій другий коментар на форумі . Ще не виговорився ( знову оправдання)))
У мене вже є певний досвід : закрив уже біля 15 кантор. Є такі , що практично одразу йдуть на адекватне врегулювання : зупиняють нарахуваня , графік виплат по реструктуризації на 3-4 місяці роблять, і без гарантійних платежів. До притомних шарах у моєму випадку можу віднести Алекса, Майкредіт , Кумо . Ну звісно притомні вони на фоні зовсім відбитих, які тиснутимуть на психіку до кінця , не йдучи навіть на словах на поступки ,з такими треба просто протриматися до певного часу . До таких віднесу ШГ , Кредит7, Sоsів. Яких небелиць тільки не наслухався від них: і що коли я не плачу відсотки вони за мене платять шось там в НБУ, і перераховували статі ЦКУ , які я порушив , що призведе до відкриття КРИМІНАЛЬНОЇ , Карл, справи ( ЛОЛ), і в чорний список УБКІ заносили,
і працівниками поліції та виконавчої служби представлялись по телефону і тд. і тп. Але побачивши , що я не ведуть на дічь , що вони втирають , а обдзвони оточення не діє ( всі уже в курсі) і ці йшли на "мирову" .
І на решті я дібрався до кешбері: прострочка у них тільки один день , а уже декілька днів я почав писати їм на електронну листи з проханням то про реструктуризацію то про списання , у зв'язку з обставинами непереборної сили чи поважним причинаии . Я так вивчаю шараги на можливості лояльного закриття. Розпочинаю за декілька днів до виходу на прострочку їх засипати дзвінками та листами. Якщо жостко морозять мене то я їх відправляю в кінець черги на мої грошенята)))) Якщо починають шось мені не по скріптам відповідати , то починаю до їхніх умов приглядатися . Є ще каста шараг , яка переступила моральні межі у спілкуванні з родичами моїми: топ кредит-гроші всім,. Глобалкредіт, Благо . Останні особливо жадібні і пробують розвести з гарантійною оплатою . Я ще в роздумах , але схиляюсь до того що в якості морального відшкодування вони мені уже все пробачили . А до чого тут наш Кешбері ???))) А ці добродії в перший день прострочки та після моїх звернень про реструктуризацію ( типу
пролангацій більше не буде) почали обдзвін родичів в стилі хард.
В перший день !!!! Це небачене нахабство . А тому теж ще довго нічого не отримають від мене. Договора і підтвердження усіх моїх пролангацій в наявності ))))
Якось так))