Можливо комусь допоможе.

• Автор теми Автор теми Liana1988
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 4K

Liana1988

Форумчанин
Дописи
197
Реакції
85
Бали
1825
Liana1988 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Головна помилка людей які взяли сьогодні розповім про головну помилку людей які взяли кредит (позику мікрокредит).Головна помилка це пасивність відсутність пошуку шляхів вирішення і небажання вибудувати лінію захисту результатом чого має стати відновлення прав.Ви проти МФО що робити?По перше якщо права за Вашим кредитом було переуступлено до іншої компанії (колектори) і ви не володієте інформацією про компанію її реквізити прицьому постійно вам надходять дзвінки досить таки наполегливо .Заява на адресу МФО.В якій ви отримали мікрокредит.з проханням отримати інформацію охпро компанію та підстави з переуступлено вашого договору.
Крок 1
____Просто копіюйте і вставляйте Ваші дані
ПІБ________________
г._______,вул._______,буд._____кв.__
тел.________
Заява
Мною ПІБ_______________13.06.2018.р.був оформлений кредит в кредитній спілці"_______"номер кредитного договору
Прошу Вас у встановлений Законом термін повідомити мене про факт і підставах переуступки права вимоги за кредитним договором _________ від 13.06.2018р.
Прошу вказати найменування , адресу, реквізити компанії,якою було переуступлено права вимоги,а також надати на мою адресу копію договору переуступки,права вимоги за кредитним договором_______від 13.06.2018р.
Дата_______ підпис.
Просто копіюйте і вставляйте Ваші дані
тел.044 234 39 46.
ПІБ____________
г._______,вул.____,буд.____,кв___
тел:________
Скарга
Прошу Вас здійснити перевірку законності діяльності підприємства
"__________"
Зареєстрованого за адресою___________.
Підставою для перевірки є незаконні дії уповноважених співробітників підприємства"__________"
В обґрунтуванні того, що дії є незаконними і такими за вчинення якиж передбачена кримінальна відповідальність,насту наступним повідомляємо ,що по відношенню до мене та членів моєї сім'ї були застосовані;
дзвінки з погрозами фізичної розправи;
Відкриття та передача третім особам індифікуючої інформації про наявність у мене кредитних зобов'язань;
розміщення в місцях громадського користування (написи на парадних дверях мого під'їзду то що) індифікуючої інформації що до мене.
Дзвінки на роботу і родичам в тому числі в нічний час з погрозами про фізичну розправу (можете добавити інше до скарги стосовно вас особисто).
Про результати перевірки та прийнятте рішення прошу повідомити за адресою:

М.____________.вул.____.буд.___.кв.___.
тел;______
Дата __________ підпис

М.Київ ,вул .Різницька13/15
Генеральна Прокуратура України
Начальнику департаменту
Бедриківсьму Володимиру Володимеировичу
ПІБ_________
г,_____вул,_____буд,_____кв____
тел_____
Скарга
Прошу Вас здійснити перевірку законності діяльності кредитної спілки"________"
зареєстрованої за адресою_____
Підставою перевірки є незаконні дії уповноважених співробітників кредитної спілки"__________"

В обґрунтуванні того що дії є ,

незаконними і такими за вчинення яких передбачена кримінальна відповідальність,наступним повідомляємо що повідношенню до мене та членів моєї сім'ї,були застосовані:
.дзвінки з погрозами фізичної розправи що до мене та членів моєї родини.
.Розкриття та передача третім особам індифікуючоі інформації про наявність у мене кредитних зобов'язань.
Розміщення в місцях громадського користування (написи на парадних дверях мого будинку тощо) індифікуючоі інформації що до мене.
Дзвінки на роботу і родичам в тому числі в нічний час з погрозами фізичної розправи..(можете додати своє)
Також прошу встановити чи має дана компанія відповідні ліцензії та дозволи для здійснення колекторської діяльності та стягнення заборгованості по кредитах.
Про результати проведення перевірки
та прийняття рішення прошу повідомити мене за адресою____г____буд___вул___
тел______
Дата. Підпис
Якщо таке звернення буде одне на нього не звернуть уваги аякщо будуть сотні то
Звернуть увагу.

Як на мене - сумнівні поради ...
Зробивши крок 1 Ви підтверджуєте укладення договору з МФО, а отже і законність претензій МФО. А більшість МФО мають проблему саме з підтвердженням цього факту. Тобто Ви самі нівелюєте власні можливості для захисту...
Дізнались Ви як називається факторнингова компанія - що далі? Що Вам це дало?
Написали листа в Генпрокуратуру...)) Вона не займається перевіркою діяльності фінустанов - і відповідь Вам дадуть саме таку.
Якщо Ви говорите при вчинення злочину - то і заяву пишіть відповідну - Про вчинення злочину, і вимагайте проведення досудового розслідування, а не перевірки! При цьому запасіться належним і допустимими доказами на підтвердження Ваших слів .

Не знаю мені ці поради компанія ПІК надала.

А також консультувалися з юристом то він каже подавайте до суду.

Yurist, спасибо, всегда полезные ответы. Подскажите, если писать в нацкомфин, то стоит все в одном письме указывать или по каждой компании отдельно строчить?
Уточните, могу ли написать Вам на почту для небольшой консультации?

Yurist, спасибо, всегда полезные ответы. Подскажите, если писать в нацкомфин, то стоит все в одном письме указывать или по каждой компании отдельно строчить?
По одной. Да, ему на почту или в ЛС.

По факту суть обращения одна и таже, чтобы они за своеобразный спам не начали считать. Поэтому и подумал, что лучше все вместе всунуть.
К меня просто 23 МФО, так что буду ответа год ждать по всем.
Ну а если 2-3, то наверное, можно и вместе. Но все пишут отдельно.

К меня просто 23 МФО, так что буду ответа год ждать по всем.
Ну а если 2-3, то наверное, можно и вместе. Но все пишут отдельно.
Скажите как вы решили действовать с таким количеством МФО у меня тоже примерно сколько же я пока ни с кем не общалась только ФКС предложили реструктуризацию но не потяну т.к осталась без работы там тело 10000 предлагают сразу 5000 и потом по з500 два месяца в принципе условия норм если
бы они были одни и была работа... но к сожалению сейчас такой возможности нет.

Скажите как вы решили действовать с таким количеством МФО у меня тоже примерно сколько же я пока ни с кем не общалась только ФКС предложили реструктуризацию но не потяну т.к осталась без работы там тело 10000 предлагают сразу 5000 и потом по з500 два месяца в принципе условия норм если
Есть желание подать в суд но всех же не подашь сразу хочу оформить утерю паспорта и как бы себя подстраховать от мошенников они сейчас данные кому угодно могут слить ,Карты уже перевыпустили у мужа запрос приходил на снятие то с России то с Молдовы вообще офигеть, а пытались взять кредит в Правекс банке так управляющий заявил а вы знаете что у вас просрочка по кредиту в Польском банке? Так что теперь наши данные гуляют где хотят .....

Есть желание подать в суд но всех же не подашь сразу хочу оформить утерю паспорта и как бы себя подстраховать от мошенников они сейчас данные кому угодно могут слить ,Карты уже перевыпустили у мужа запрос приходил на снятие то с России то с Молдовы вообще офигеть, а пытались взять кредит в Правекс банке так управляющий заявил а вы знаете что у вас просрочка по кредиту в Польском банке? Так что теперь наши данные гуляют где хотят .....
Два раза сняли с Карты приват и мономанка по 1000 по 100 грн за минуту и причём приват не даёт запрос о подтверждении и не сообщает о снятии. От когда сам делаешь любую операцию они пишут подтвердите а тут х*р ..... в банке сказали если у вас есть долг то они имеют право снимать ... СУПЕР! А если бы у меня не было долга но допустим на меня оформили то где ж ваша сраная безопасность банка?

По одной . И правильно указывайте название компании(не торговую марку).
Пишите *********************

Паспорт після МФО обовязкого поміняти потрібно мені вчора юрист дав пораду

пытались взять кредит в Правекс банке так управляющий заявил а вы знаете что у вас просрочка по кредиту в Польском банке? Так что теперь наши данные гуляют где хотят .....
не удивительно, базами должников банки делятся регулярно - это их общее поле. Перепадает ли отсюда МФО - возможно
Два раза сняли с Карты приват и мономанка по 1000 по 100 грн за минуту и причём приват не даёт запрос о подтверждении и не сообщает о снятии. От когда сам делаешь любую операцию они пишут подтвердите а тут х*р ..... в банке сказали если у вас есть долг то они имеют право снимать ... СУПЕР! А если бы у меня не было долга но допустим на меня оформили то где ж ваша сраная безопасность банка?
ссс*ки, это заговор банкиров - ты мне, я тебе, иначе не назовешь... В данной ситуации банки объединились против Вас п.ч. их цель - завладеть Вашими средствами, а там - как повезет. В таких случаях советуют перевыпустить карты - порой помогает. И старайтесь не засвечивать их все - достаточно одной.

Не подскажите мне по картам монобанка - где их можно пополнять комиссия и т.д.?

Паспорт після МФО обовязкого поміняти потрібно мені вчора юрист дав пораду
что это даст, если инн засвечен, а поиск порой ведется по инн?

не удивительно, базами должников банки делятся регулярно - это их общее поле. Перепадает ли отсюда МФО - возможно

ссс*ки, это заговор банкиров - ты мне, я тебе, иначе не назовешь... В данной ситуации банки объединились против Вас п.ч. их цель - завладеть Вашими средствами, а там - как повезет. В таких случаях советуют перевыпустить карты - порой помогает. И старайтесь не засвечивать их все - достаточно одной.

Не подскажите мне по картам монобанка - где их можно пополнять комиссия и т.д.?

что это даст, если инн засвечен, а поиск порой ведется по инн?
Шахраї,якщо візьмуть на ваші дані кредит,то у вас будуть докази,що це не ви його брали.

Айбокс без комиссии вообще, приват терминалы есть комиссия за 500 грн, 5грн, но эти 5 вернутся на кешбек баланс. Снятие везде 50коп за 100. Самое выгодное заправка, если много ездите, 3% от суммы заправки.

Шахраї,якщо візьмуть на ваші дані кредит,то у вас будуть докази,що це не ви його брали.
сам банк не возьмет, сотруднику тоже палиться не с руки - вычислить могут на раз, но можно через 3-5 руки, и то под вопросом - т.к. используют ч/б сканы документов, а нужны оригиналы

Назад
Угорі